Povestea de dragoste a Iuliei Timoșenko: Un apel telefonic, făcut din greșeală, i-a schimbat viața!

După aproape doi ani de închisoare fostul Prim-ministru al Ukrainei, Iulia Timoșenko, este din nou liberă. Nu o singură dată era pe cale să-și piardă familia, dar cârcotașii n-au reușit să dezbine acest cuplu.    

separator

Iulia Timoșenko, cu numele de fată Grigean, a crescut fără tată de la vârsta de 3 ani. Asta a și făcut-o să fie mai putenică decât alte femei.

Avea doar 16 ani, când un apel telefonic, făcut din greșeală, avea să-i schimbe viața. Era o zi obișnuită când a răspuns la telefon, iar pe celălat fir auzise:” Îmi cer scuze, cred că am greșit numărul”.

Se pregătea să pună receptorul, însă băiatul a insistat să afle cine este și cum o cheamă.

Au început să discute, de parcă se cunoșteau de-o viață. Tânărul, insistent de fire, nu s-a lăsat până Iulia nu a acceptat invitația la prima întâlnire.

1af9ea519cf1f06747cc6cd5a5981999

Prima întâlnire ”oficială”

Chiar de la prima întâlnire Alexandru a înțeles că-i va fi greu s-o cucerească. Încerca să-și amitească toate glumele care le știe. Fiind expert în domeniul matematicii, și-a propus s-o impresioneze cu aceste cunoștințe. Iulia, însă, se ținea tare.

În doar un an a cucerit-o.

Întrebată ce a atras-o la Alexandru, Iulia a spus:”Cred că vocea. Există așa o teorie că este nevoie de doar 10 secunde să-l privești în ochi ca să înțelegi că el este soarta ta. La noi anume acest detaliu a fost cel mai important, vocea.”

Uite așa, relația dintre cei doi a început a prinde contur. Când Iulia a împlinit 19 ani, au făcut nunta. Iar doar după un an de la căsătorie, s-a născut fiica Jenea.

2969f218c2d297190ac99159461ea5c4

Nu de puține ori soțul Iuliei spunea că i-a fost greu cu ea,din cauza caracterului puternic. Însă și-a răsfățat mereu soția. Deși erau săraci, el nu se zgârcea niciodată. Din ultimii bani îi procura cele mai frumoase bijuterii, florile preferate.

Și totuși, de-a lungul căsătoriei nu de puține ori au fost la un pas de divorț. Atunci când soțul s-a mutat cu fiica în Londra, Iulia abia își începea cariera politică.

Odată cu faima au început să apară și bârfele. Cârcotașii o cuplau cu cei mai bogați bărbați din Ukraina. Ea însă niciodată nu a comentat niciun zvon.

Înregistrare audio din pușcărie. Iulia vorbește la telefon cu Alexandru.

Atunci când a fost arestată soțul se afla în Londra.

Acum, își amintește cum a decurs prima întâlnire:”Când am venit s-o văd, nu știam ce să spun. Totuși ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că, deși se afla în acel loc sumbru, nu a uitat să se machieze. Asta mă și impresionează cel mai mult la ea, faptul că indiferent de situație nu a uitat niciodată că este femeie.”

Pe data de 14 septembrie 2013, perechea a împlinit 34 de ani de căsătorie. La telefon soțul i-a spus cele mai frumoase cuvinte:” Îmi doresc să fii eliberată cât mai repede. Știi că eu mereu te voi aștepta”.

7bdd51a81421feab56e20c50094de11f

text: Iulia Arnaut

Pentru ce încălțăminte optezi atunci când ești gravidă
Articolul anterior
Iliușa, despre “Romanticele Neudacinițele”
Articolul următor
Alte articole interesante