Principesa Marina Sturdza: “Nu am atât de mulţi bani precum îmi sunt preferinţele. Îmi cumpăr hainele la reduceri!”

A gustat din luxul regalilor, dar şi din sărăcie, în acelaşi timp. A ajuns să fie un jurnalist de modă cotat în lume și vicepreședinte al uneia dintre cele mai renumite case de modă din lume. Dar s-a lăsat de această activitate pentru scopuri mai nobile.  

separator
308630_10150966408870035_841890034_22043831_1042511353_n

Principesa Marina Sturdza  nu s-a folosit niciodată de aceste regalii în scopuri personale. Doar atunci când a intrat în UNICEF şi s-a făcut responsabilă de vieţile a zeci de mii de copii, şi-a dat seama că numele ei poate salva destine.

Nu are bani, dar are notorietate, şi asta o ajută să atragă oameni cu venituri impunătoare. Principesa Marina a revenit în Moldova pentru cel de-al doilea bal organizat de Hospice Angelus, a cărei preşedintă onorifică este.

Princess+Marina+Sturdza+2009+LightYears+Gala+VurYBOGILr6l”Când am plecat din domeniul de lux, modă, lifestyle la Naţiunile Unite, cineva mă întreba:  Ce-o să faci tu, care vrei rezultate, când n-o să poţi salva toţi copiii?

Simt că aici, în Moldova, sunt oameni care vor să se implice. M-a bucurat să văd artişti care şi-au făcut timp pentru acte de caritate, oameni de afaceri, oameni simpli care au dat dovadă de mărinimie. Îmi place Moldova pentru că aici vremea e întotdeauna frumoasă.

Obosită de pe drumuri, la Chişinău îmi revin. Acest oraş are o drăgălăşenie aparte.

Am o tendinţă să tai etichetele de la haine ca să nu fiu afişată.

Nu sunt o victimă a modei, şi nu-mi plac oamenii care cad pradă brandurilor. Sunt foarte atentă ce haine pun pe mine. Nu-mi place să fiu produsul orişicui.  Mi-ar plăcea ca cei care-mi urmăresc ţinutele, să mă vadă pe mine, nu casele de modă din spate.

419332_260704767347299_117904724960638_552897_458324280_nÎntotdeauna cumpăr haine la reduceri. Preferinţele mele sunt mult mai mari decât salariul care îl primesc.

E absolut adevărat, dacă găsesc pantofi frumoşi, confortabili şi în sold, pot cumpăra mai multe perechi de acelaşi fel.”

Câteva reguli de shopping  de la o adevărată principesă:  

”-Nu ies din casă fără cercei.

-Am mai multe accesorii decât haine. În primul rând, sunt mai compacte şi încap în valiză. Sunt foarte mult în drum, cu valize, nu am pe cineva care să mă ajute. De aceea port minimum de haine cu mine.

Foto-Raul-Stef-3

-Am încercat să-mi dublez forma de lucru. Uneori se întâmplă să am sacoul în New York, iar fusta în Bucureşti.

-Atunci când îmi aleg hainele, ţin cont să fie foarte potrivite pentru TV sau poze.

-Am un ochi foarte bun pentru culori. Fac shopping în diferite ţări, dar le combin perfect. Îmi prefac mereu hainele, scot orice exces.”

Text: Olga Chirică

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Visezi la o vacanță de vis cu un buget optim? Atunci acest articol este pentru tine

Atunci când planifici o călătorie ai o sumedenie de întrebări legate de destinație, hotel, deservire, atracții turistice, siguranță, confort etc. De aceea, îți recomandăm să optezi pentru o agenție de turism care îți poate răspunde la toate întrebările și poate să-ți organizeze vacanța de vis cu un buget optim.

Excellence Travel Concierge are peste 16 ani de experiență în turism, iar  punctele forte sunt atitudinea față de clienți, calitatea serviciilor și responsabilitatea asumată pentru fiecare client care apelează la serviciile agenției, menținând, în același timp, prețurile accesibile.

Suntem obișnuiți cu agențiile turistice care vând în masă: spui ce buget ai, când și unde vrei să pleci și primești lista de hoteluri care se încadrează în buget stabilit. Companiile turistice de tip concierge, precum Excellence Travel Concierge, sunt un concept relativ nou și diferă de cel tradițional.

Probabil vă întrebați cum își planifică vacanța călătorii gurmanzi? Răspunsul e simplu, ei apelează la serviciile unui travel concierge, care va organiza în detalii călătoria lor.

Olga Plis este un Elite Travel Conciere și proprietara agenției de turism Excellence Travel din Republica Moldova. În cei peste 16 ani de experiență în turism, Olga a reușit să viziteze peste 40 de țări. Peste 80% dintre clienții agenției sunt cei care apelează repetat la serviciile de travel concierge. În drumul profesional, Olga a activat în diverse agenții cu renume din țară. Călătoriile sunt pasiunea ei, iar munca asiduă pentru organizarea vacanțelor la nivel superlativ, au avansat-o treptat de la poziția de manager în turism la Director General. Ulterior, Olga Plis a reușit să înființeze o agenție de turism care oferă consiliere în turism și organizează vacanțe exclusive.

”Dorințele clienților pot varia de la cerințe standarde, la extravagante, tururi personalizate și experiențe care se considerau imposibile în trecut. Din acest motiv, în companie lucrează doar persoane cu experiență, care au autoritate în domeniul managementului și turismului. Pentru managerii Excellence Travel nu există vacanță prea complicată sau imposibil de realizat.”, a menționat Olga Plis.

Excellence Travel Concierge prestează o gamă largă de servicii. Vă prezentăm doar câteva:

✔️bilete avia
✔️business deplasări
✔️servicii individuale
✔️servicii turistice
✔️cazare
✔️organizarea evenimentelor
✔️organizarea tururilor de Relax & Spa
✔️turism balnear

”Noi promovăm serviciile de calitate și înțelegem importanța relaxării în timpul vacanțelor. Locațiile și activitățile recomandate de noi sunt cele mai bune de pe piață și corespund valorilor agenției noastre. Noi apreciem și promovăm restaurantele, hotelurile și atracțiile turistice care și-au demonstrat valoare și unicitatea în timp.

Serviciile noastre de concierge sunt asigurate de o echipă de profesioniști care vor putea îndeplini orice dorință, indiferent de cât de neobișnuită este. Activăm 24/7 și suntem gata mereu să vă ascultăm, să oferim consiliere și să acționăm.”, a mai adăugat Olga Plis.

În mai puțin de o lună copii vor avea vacanța de Paște. Temperaturile blânde din acea perioadă vă oferă posibilitatea să alegeți între mai multe destinații, Turcia, Egipt, Dubai sau Europa cu zbor direct din Chișinău.

Fiecare destinație are farmecul său și e greu să alegi doar una. Am pregătit câteva caracteristici de care să ții cont când decizi unde să petreci vacanța de Paște împreună cu cei dragi.

EGIPT – a devenit o destinație actuală pe tot parcursul anului. Marea azurie, recife de corali, scufundările, excursiile istorice și prețurile atractive aduc turiștii de pretutindeni.

TURCIA – nu e doar despre plaje magnifice scăldate de 4 mări. E și despre Pamukkale, Cappadocia, temple antice, legende mitologice și shopping reușit.

DUBAI – este un must have pentru cei care apreciază cultura arabă, confortul, luxul și extravaganța. Unul dintre cele mai bogate orașe din lume, te cucerește prin arhitectura, zgârie norii din cartea recordurilor și diversitate oamenilor care-l vizitează.

EUROPA – Italia, Franța, Spania și Portugalia pot fi explorate la infinit și tot nu vei reuși să vă bucurați de tot ce oferă aceste țări.

Pentru mai multe detalii, puteți apela la numărul de telefon: 069702611, lăsa un mesaj pe pagina de Facebook/Instagram : @excellence_travel_moldova sau ne puteți vizita pe adresa str. V.Alecsandri 105, or. Chișinău

Starul care va cânta la nunta propriului tată
Articolul anterior
Masa de Paște – o terapie de familie!
Articolul următor