Principesa Marina Sturdza: “Nu am atât de mulţi bani precum îmi sunt preferinţele. Îmi cumpăr hainele la reduceri!”

A gustat din luxul regalilor, dar şi din sărăcie, în acelaşi timp. A ajuns să fie un jurnalist de modă cotat în lume și vicepreședinte al uneia dintre cele mai renumite case de modă din lume. Dar s-a lăsat de această activitate pentru scopuri mai nobile.  

separator
308630_10150966408870035_841890034_22043831_1042511353_n

Principesa Marina Sturdza  nu s-a folosit niciodată de aceste regalii în scopuri personale. Doar atunci când a intrat în UNICEF şi s-a făcut responsabilă de vieţile a zeci de mii de copii, şi-a dat seama că numele ei poate salva destine.

Nu are bani, dar are notorietate, şi asta o ajută să atragă oameni cu venituri impunătoare. Principesa Marina a revenit în Moldova pentru cel de-al doilea bal organizat de Hospice Angelus, a cărei preşedintă onorifică este.

Princess+Marina+Sturdza+2009+LightYears+Gala+VurYBOGILr6l”Când am plecat din domeniul de lux, modă, lifestyle la Naţiunile Unite, cineva mă întreba:  Ce-o să faci tu, care vrei rezultate, când n-o să poţi salva toţi copiii?

Simt că aici, în Moldova, sunt oameni care vor să se implice. M-a bucurat să văd artişti care şi-au făcut timp pentru acte de caritate, oameni de afaceri, oameni simpli care au dat dovadă de mărinimie. Îmi place Moldova pentru că aici vremea e întotdeauna frumoasă.

Obosită de pe drumuri, la Chişinău îmi revin. Acest oraş are o drăgălăşenie aparte.

Am o tendinţă să tai etichetele de la haine ca să nu fiu afişată.

Nu sunt o victimă a modei, şi nu-mi plac oamenii care cad pradă brandurilor. Sunt foarte atentă ce haine pun pe mine. Nu-mi place să fiu produsul orişicui.  Mi-ar plăcea ca cei care-mi urmăresc ţinutele, să mă vadă pe mine, nu casele de modă din spate.

419332_260704767347299_117904724960638_552897_458324280_nÎntotdeauna cumpăr haine la reduceri. Preferinţele mele sunt mult mai mari decât salariul care îl primesc.

E absolut adevărat, dacă găsesc pantofi frumoşi, confortabili şi în sold, pot cumpăra mai multe perechi de acelaşi fel.”

Câteva reguli de shopping  de la o adevărată principesă:  

”-Nu ies din casă fără cercei.

-Am mai multe accesorii decât haine. În primul rând, sunt mai compacte şi încap în valiză. Sunt foarte mult în drum, cu valize, nu am pe cineva care să mă ajute. De aceea port minimum de haine cu mine.

Foto-Raul-Stef-3

-Am încercat să-mi dublez forma de lucru. Uneori se întâmplă să am sacoul în New York, iar fusta în Bucureşti.

-Atunci când îmi aleg hainele, ţin cont să fie foarte potrivite pentru TV sau poze.

-Am un ochi foarte bun pentru culori. Fac shopping în diferite ţări, dar le combin perfect. Îmi prefac mereu hainele, scot orice exces.”

Text: Olga Chirică

Starul care va cânta la nunta propriului tată
Articolul anterior
Masa de Paște – o terapie de familie!
Articolul următor
Alte articole interesante