Vedeta care nu îmbătrânește: Raquel Welch- fabuloasă la 70 de ani!

Frumusețea sa naturală a clasat-o în anii ’60 în topul celor mai frumoase femei din lume. Nici acum, la cei 72 de ani, Raquel Welch nu arată mai rău. Impresionant este, însă, că celebra actriță nu a apelat niciodată la chirurgia estetică… dacă este să luăm după cele afirmate de ea.

separator
Vedeta-care-nu-îmbătrânește

Miss la doar 14 ani…

Născută la Chicago, Raquel Welch a moștenit sângele unor părinți hispano-germani și franco-scoțieni. În copilărie a trăit în Bolivia unde înfațișarea sa exotică i-a adus prima recunoaștere: a ajuns miss la un concurs de frumusețe, la doar 14 ani. Și-a început cariera ca fotomodel și dansatoare, iar postul de prezentatoare la televiziune a făcut-o foarte cunoscută și i-a dat ocazia să devină actriță la Hollywood.

12 14 15

Viață personală…

În 1958 s-a căsătorit cu James Welch, un prieten din școală, cu care are doi copii, Damon și Tahnee Welch, însă divorțează de acesta în anul 1964. Acum însă este căsătorită cu producătorul de film Andre Weinfeld, despre care spune că i-a revoluționat viața.

4 5 6 7 12

Carieră…

13Încearcă primul său rol dificil, în 1970, în „Myra Breckenridge”, detașându-se astfel de imaginea unei actrițe apreciate doar pentru frumusețea sa. Filmul însă a fost un eșec total.

În 1973, reușește să câștige Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, cu rolul din filmul „Cei Trei Mușchetari”. Iar în 1976, joacă în comedia „Mother, Jugs and Speed”, însă acesta devine un alt eșec din carieră.

Astfel, dezamăgită, renunță la Hollywood și începe să joace în pelicule europene, sau în cluburi de noapte.

Sportul…

Fiind preocupată de fitness și sănătate, lansează un volum ce conținea un program de fitness. Și pentru că era înteresată de yoga și alimentație sănătoasă, realizează mai multe filme și reclame cu programe de exerciții.

Raquel Welch a încurajat mereu femeile să îmbătrânească natural și să nu apeleze la miracolele chirurgiei estetice.  “Femeile nu trebuie să fie speriate de bătrânețe – trebuie să înțeleagă că este doar un alt capitol din viața noastră și să accepte lucrul acesta”, spunea Raquel într-o emisiune a lui Oprah Winfrey.

1 2 3

Acum actrița susține că se menține în formă doar printr-un regim de viață sănătos și prin mult sport. “Întotdeauna am fost o fanatică a mâncatului sănătos. Mi-am dat seama cu mulți ani în urmă că soluția nu este să mă îndop cu mâncare și să stau pe canapea”, a spus Raquel.

Sex simbolul anilor ’60 este și acum cea mai invidiată femei din lume.

8 9 10

text: Iulia Arnaut

Vitamina C omoară bacteriile TBC rezistente la antibiotice
Articolul anterior
Ai călcâie crăpate? Iată cum scapi de ele!
Articolul următor
Alte articole interesante