10 celebrități putred de bogate, dar care duc o viață modestă

Unele celebrități preferă un mod de viață modest, în ciuda faptului că au milioane în conturi. Tot ele sunt cele care cheltuie sume impunătoare pentru binefacere și diverse proiecte de caritate.

separator

Keira Knightley

Keira și-a stabilit o limită financiară lunară, iar dacă vine vorba să cumpere ceva ce ar depăși această limită, ea se gândește foarte bine dacă într-adevăr are nevoie de acel lucru. Actrița spune că viața luxoasă nu i se potrivește.

Angelina Jolie

Încă în anul 2001 Jolie a văzut cu ochii săi condițiile grave în care locuiesc oamenii din Cambodgia și de atunci ea participă activ în acțiunile de ajutor umanitar. În anul 2013, actrița a primit un Oscar umanitar pentru meritele sale.

Reese Witherspoon

Lui Reese nu-i place să-și răsfețe copiii, de aceea ea le cumpără doar strictul necesar. De asemenea ea participă la acțiunile de colectare de haine și jucării pentru copiii fără adăpost din SUA și Canada.

Keanu Reeves

Actorul nu are case grandioase și folosește transportul public. 90% din banii câștigați pentru rolul din Matrix (circa 80 milioane $) Reeves i-a împărțit colegilor de platou, căci a considerat că ei au luat prea puțini bani pentru munca depusă. Actorul a întemeiat un fond de luptă contra bolilor oncologice și a refuzat categoric să îl numească în cinstea sa. Sora sa bolnavă de leucemie îl face pe actor să aibă această viziune sănătoasă asupra vieții.

Sarah Jessica Parker

Actrița face economii și îi învață și pe copiii săi să facă la fel. Parker este un client permanent al magazinelor second-hand, iar pentru copii confecționează hainele de sine stătător.

Russel Crowe

Cu siguranță acest celebru actor și-ar putea permite o viață plină de lux, dar în schimb el trăiește într-un mic rancho din Australia. El ajută în mod regulat tot felul de fonduri, dar și pe fanii săi care au nevoie de ajutor.

Leonardo di Caprio

Actorul a înțeles destul de repede că bogăția nu îl poate face fericit. Deja în 1998 el a creat fondul Leonardo DiCaprio Foundation. Astăzi el se preocupă de problemele ecologiei. De curând Di Caprio a fost numit ambasador al ONU și a produs un film propriu despre schimbările climaterice.

Jessica Alba

Jessica este o mamă grijulie și a fondat o companie de scutece ecologice. Ea nu are nici o problemă să poarte haine de mass-market și uneori folosește transportul public. Actrița a luat parte la activități de ajutorare a copiilor din Africa, luptă contra HIV-SIDA, căutarea copiilor dispăruți și multe alte acțiuni caritabile.

Hayden Christensen

Acest actor tânăr este deja sătul de modul de viață din Hollywood și s-ar mutat la o fermă unde se ocupă de prelucrarea pământului și chiar conduce singur tractorul.

Sandra Bullock

Celebra actriță participă foarte activ în acțiuni caritabile. Deja de 4 ori ea a donat câte 1 milion de dolari către Crucea Roșie.

Jennifer Garner

Actrița poate fi văzută adesea la piețele din oraș în haine foarte simple. Jennifer colaborează cu fondul Save the Children, care e specializat în ajutorarea copiilor din țările în curs de dezvoltare.

Jennifer Lawrence

Populara actriță are o mașină destul de modestă, Volkswagen Eos, preferă petreceri lipsite de mare fast și donează o bună parte din câștigurile sale pentru caritate.

Quentin Tarantino

Reputatul regizor nu are nevoie de bogăție și mașini de lux. Adevărata sa pasiune este cinematografia. În afară de aceasta el ajută în mod regulat oamenii afectați de dezastre naturale.

sursa

10 trucuri de frumusețe care fac înconjurul lumii
Articolul anterior
Un șofer de microbuz din Capitală a urcat beat la volan
Articolul următor
Alte articole interesante