10 femei celebre care au rămas nemăritate!

Sunt frumoase,

separator
putred de bogate, trecute de vârsta de 40 de ani, dar încă nu au spus Da” în fața altarului. Chiar dacă au parteneri de viață stabili, unele vedete de la Hollywood resping ideea că femeia este împlinită când se căsătorește”.

Cameron Diaz

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a fost implicată în relații de lungă durată cu Justin Timberlake și cu Alex Rodriguez. În 2011, într-un interviu pentru revista ‘Elle’ aceasta a punctat faptul că foarte multe cupluri căsătorite își continuă relația din inerție, fără să mai existe dragoste și atracție între parteneri.

“Nu m-am căsătorit cu cineva ca apoi să fiu nevoită să divorțez. Ne despărțim, mergem mai departe”.

Eva Mendes

Actrița Eva Mendes, la 40 de ani a adus pe lume primul său copil, conceput cu iubitul său Ryan Gosling. Cei doi nu sunt căsătoriți și nu au fost nici măcar logodiți.

Charlize Theron

Blonda a avut o relație de nouă ani cu actorul Stuart Townsend. Ei s-au despărțit în 2010, însă acest lucru nu a împiedicat-o să adopte un copil. Acum are o relație cu Sean Penn în care nu se pune problema căsătoriei.

Winona Ryder

Actrița a fost logodită cu actorul Johnny Depp la începutul anilor ’90. A mai avut câteva relații cu solistul formației Soul Asylum, Dave Pirner și cu actorul Matt Damon, dar nu a ajuns niciodată în fața altarului.

Tyra Banks

Modelul a avut o relație cu cântărețul Seal, cu regizorul John Singleton și cu jucătorul de baseball Chris Webber, însă niciunul dintre ei nu a convins-o să îmbrace rochia de mireasă.

Marisa Tomei

Despre Marisa Tomei presa relata că s-a logodit în 2013 cu actorul Logan Marshall Green, însă reprezentanții actriței au infirmat aceste speculații. În 2009 aceasta a declarat că nu este un fan al instituției căsătoriei și nu înțelege „de ce femeile trebuie să nască pentru a ajunge să fie considerate niște ființe umane împlinite”.

Sheryl Crow

Vedeta a avut o relație cu actorul Owen Wilson și a fost logodită cu ciclistul Lance Armstrong, însă nu a fost căsătorită. Cu toate acestea, a adoptat doi copii, Wyatt în 2007 și Levi în 2010.

Kylie Minogue

Kylie Minogue a avut câteva relații serioase cu solistul de la INXS, Michael Hutchence, cu actorul francez Olivier Martinez și cu modelul Andres Velencoso. Relația cu Velencoso a durat 7 ani, dar tot nu a ajuns în fața altarului.

„Sunt romantică și-mi place așa cum sunt. Când mi se întâmplă să mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc până peste cap. Însă acest lucru nu rezonează prea bine cu ideea de cuplu perfect. Nu știu dacă cineva va reuși să mă schimbe și mă va duce la altar într-o bună zi, dar nu cred să mi se întâmple așa ceva”, declara artista pentru publicația The Sunday Times.

Diane Keaton

Actrița, în vârstă de 68 de ani, a fost implicată în relații cu Woody Allen, Warren Beatty și Al Pacino. A adoptat o fetiță în 1996 și un băiat în 2001. Într-un interviu pentru New York Daily News ea explica de ce nu s-a căsătorit până acum:

“Mi-am spus că vreau … dar nu doream un bărbat pe care îl puteam avea. Doream un vis, un ideal (…) Am o listă cu toți bărbații pe care i-am sărutat. Singurul pe care l-am ratat este Matthew McConaughey”.

Oprah Winfrey

Deși se află într-o relație stabilă de aproape 30 de ani, realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey, nu s-a căsătorit. Ea și partenerul său, Stedman Graham, s-au logodit în noiembrie 1992, dar nu au făcut și următorul pas. Oprah explica într-un show de televiziune că nu lipsa timpului este cauza pentru care a rămas nemăritată.

„Dacă aș fi dorit să mă căsătoresc, aș fi avut și timpul necesar. Nu sunt însă o femeie tradițională și nu am avut o viață obișnuită și cred că dacă m-aș fi căsătorit cu Stedman, cu siguranță că am fi divorțat deja până acum”.

Sursa

Învață de la Galina Tomaş, Olga Blanc şi Nelly Sonic cum să ajungi o femeie de succes!
Articolul anterior
Diana Grigor!!! Mai vreți ceva?
Articolul următor
Alte articole interesante