10 videoclipuri de care sunt obsedați oamenii pe Youtube!

Iată care sunt videoclipurile pe care oamenii din toată lumea au ajuns să le urmărească în mod obsesiv:

separator

10. Katy Perry – Roar

Cea mai populară vedetă pe Twitter nu este la fel de apreciată pe Youtube. Katy Perry s-a strecurat abia recent în topul celor mai vizionate zece videoclipuri pe Youtube.

9. Miley Cyrus – Wrecking Ball

Evoluţia lui Miley Cyrus a atins anul trecut punctul culminant cu videoclipul piesei Wrecking Ball. Cel mai mare păcat al acestui clip nu este nici pe departe apariţia nud a vedetei, ci faptul că a inspirat un măscărici să realizeze o adevărată oroare vizuală: varianta Chatroulette.

8. Psy – Gentleman

Extrem de enervantul cântăreţ sud-coreean Psy este singurul care a reuşit performanţa de a avea două clipuri printre primele zece.

7. Eminem feat. Rihanna – Love The Way You Lie

Artiştii Eminem şi Rihanna au reuşit să transpună perfect în această melodie emoţiile trăite de Marshall Mathers, respectiv Robyn Fenty, iar publicul nu a rămas deloc pasiv.

6. Shakira – Waka Waka

Deşi scoate melodii încă de la începutul anilor ’90, celebra artistă din Columbia şi-a făcut loc în topul preferinţelor internauţilor abia după ce a cântat imnul oficial al Cupei Mondiale din 2010.

5. LMFAO – Party Rock Anthem

Redfoo şi SkyBlu au dat lovitura cu această piesă, cu care au ocupat primul loc al topurilor muzicale în 12 ţări.

4. Jennifer Lopez feat. Pitbull – On The Floor

Probabil te întrebai cum de nu l-ai întâlnit în acest top pe atotprezentul Pitbull. Ei bine, iată-l făcându-şi inevitabila apariţie în top alături de cea care a încetat de ceva vreme să mai fie Jenny from the Block.

3. Charlie Bit My Finger – Again!

Acesta este singurul clip non-muzical care a reuşit să se strecoare în top zece al celor mai vizualizate de pe Youtube. Da, ştim la ce te gândeşti, nici noi nu înţelegem cum şi de ce.

2. Justin Bieber feat. Ludacris- Baby

Controversatul puştan cu freză ridicolă a dat lovitura în rândul fetelor fără păr pubian: Baby a fost timp de mai bine de doi ani cel mai vizualizat videoclip din lume.

1. Psy – Gangnam Style

După cum spuneam anterior, Psy e singurul care are două melodii în top 10. De parcă asta nu ar fi de ajuns, una dintre ele are de departe cele mai multe vizualizări din istoria Youtube. Este singurul clip care a depăşit două miliarde de vizualizări. Poftim cultură!

Sursa 

 

 

 

 

 

 

Ce rol are Andreea Marin în videoclipul lui Ionel Istrati! Poze de la filmări
Articolul anterior
Ce apă putem oferi copiilor din primele zile de viață?
Articolul următor
Alte articole interesante