Foto! 14 tineri talentați și chipeși, gata să concureze cu părinții lor celebri

Așchia nu sare departe de trunchi: copiii actorilor celebri au moștenit frumusețea și talentul părinților lor. Alain Delon, Jude Law și mulți alți actori, care au cucerit milioane de admiratoare în întreaga lume, se mândresc cu odraslele care le-ar putea călca pe urme.

separator

S-a aflat că a crescut o nouă generație de tineri talentați, ambițioși și foarte chipeși, care se pare că sunt gata să concureze cu părinții lor. Cum arată moștenitorii starurilor faimoase?

1. Jude Law și Rafferty Law

Jude Law este un tată bogat. În total, actorul are șase copii. Rafferty Low este fiul lui Jude din prima căsătorie, cu actrița Sadie Frost. Moștenind trăsături faciale subtile de la tatăl său, tânărul lucrează ca model de ceva timp și participă la spectacole de modă din întreaga lume. În plus, Rafferty este angajat în domeniul muzicii și cântă în trupa Dirty Harris.

2. Alain Delon și Alain-Fabien Delon

Cine poate concura cu Alain Delon din punct de vedere al frumuseții? Poate doar fiul său. Alain-Fabien a jucat în filme și lucrează ca model. Din 2015, tipul a fost imaginea casei de modă Dior. În plus, Delon Jr. și-a încercat recent mâna la scris și a publicat primul său roman, Race of Lords.

3. Tom Hanks, Colin Hanks și Chet Hanks

Tom Hanks are patru copii. Din prima căsătorie – fiica Elizabeth și fiul Colin. Acum Colin are 41 de ani, acesta a devenit și un actor și producător de succes. În a doua căsătorie, Tom a avut doi fii – Chet și Truman Theodore. Chet a decis pentru prima dată să calce pe urmele părintelui și să joace în filme, dar se pare că s-a răzgândit și acum scrie rap. Cât despre cel mai tânăr fiu, duce o viață destul de retrasă și nu îi place deloc publicitatea.

4. David Beckham și Brooklyn Beckham

David Beckham are trei fii și o fiică. Cel mai mare, Brooklyn, în ciuda vârstei fragede, a reușit deja să activeze în diverse domenii. De mic, i-a plăcut fotbalul și a jucat foarte bine, apoi a lucrat ca model și actor, dar s-a regăsit în fotografie. Acum, Brooklyn ajută fotografi celebri și regizori pentru campanii publicitare.

5. Stellan Skarsgard, Alexander Skarsgard și Bill Skarsgard

Probabil că toată lumea știe deja despre dinastia Skarsgard. Stellan este tatăl fericit a opt copii! Mai mult, mulți dintre ei și-au asociat viața cu cinematografia. Alexander, în vârstă de 43 de ani, primul fiu al lui Stellan, și Bill, în vârstă de 29 de ani, ambii sunt actori talentați.

6. Clint Eastwood și Scott Eastwood

Clint Eastwood este un alt tată faimos, cu mulți copii. Actorul și regizorul are șapte copii. Poate cel mai cunoscut a fost Scott Eastwood, în vârstă de 33 de ani. În copilărie, băiatul s-a arătat interesat să joace în filme. Acum, Eastwood Jr. este implicat în multe proiecte mari și are propria sa armată de fani.

7. Jeremy Irons și Max Irons

Fiul popularului actor Jeremy Irons a decis, de asemenea, să continue dinastia actoricească. Succesul a ajuns la Max după lansarea filmului „Guest”, filmat pe baza romanului lui Stephanie Meyer, unde a jucat un rol major. Apoi a fost invitat în serialul „Regina Albă”, iar de atunci cariera tipului a mers cu încredere în sus. În plus, datorită aspectului memorabil, Irons Jr. a fost anterior un model destul de popular.

8. Will Smith, Jaden Smith și Trey Smith

Fiul cel mai mic al lui Will Smith, Jaden, este cunoscut de mulți. Tânărul este angajat în lucrări de caritate, lucrează ca model și scrie muzică. Dar nu s-a auzit atât de mult despre fiul din prima căsătorie, Trey, în vârstă de 26 de ani. Cu toate acestea, îi place și muzica și filmul. Apropo, Will a ajutat întotdeauna activ fiul cel mai mare să-și construiască o carieră.

9. Kurt Russell și Wyatt Russell

Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani, este fiul lui Kurt Russell și al actriței Goldie Hawn. Cu câțiva ani în urmă, Russell Jr. plănuia să-și conecteze viața cu sportul: a jucat hochei profesional. Cu toate acestea, din cauza rănilor, el a trebuit să-și încheie cariera. A devenit cunoscut în rolurile principale din comedia „The Guy and the Boy Shirt”, precum și în episodul serialului „Black Mirror”.

10. Pierce Brosnan, Dylan Brosnan și Paris Brosnan

Fiii lui Pierce Brosnan din a 2-a căsătorie, Dylan și Paris, au avut foarte mult noroc de trăsăturile fizice deosebite. Nu este surprinzător faptul că ambii tineri au decis să-și construiască o carieră în domeniul modelingului. Dylan, în vârstă de 22 de ani, participă la spectacole ale unor mărci precum Burberry și Yves Saint Laurent, iar Paris în vârstă de 18 ani colaborează cu Dolce & Gabbana. Apropo, pe lângă modelling, Dylan este angajat serios în muzică, iar Paris face scurtmetraje.

11. Bill Pullman și Lewis Pullman

Fiul în vârstă de 26 de ani al actorului Bill Pullman Lewis a decis, de asemenea, să-și conecteze viața cu lumea cinematografiei. A început cu scurtmetraje, iar astăzi poate fi văzut în emisiuni TV populare.

12. Arnold Schwarzenegger și Patrick Schwarzenegger

Fiul lui Arnold Schwarzenegger din copilărie era un băiat foarte ambițios. La vârsta de 15 ani, și-a fondat propria companie pentru producția de îmbrăcăminte pentru bărbați. Apoi, tânărul a reușit să lucreze ca model și a devenit chipul brandului Hudson Jeans. De asemenea, Patrick a fost mereu atras de film: a jucat în filmul „Colegi de clasă-2” și a jucat un rol major în filmul romantic „Soarele de miezul nopții”.

13. Tommy Lee și Brandon Thomas Lee

Brandon Thomas Lee – fiul în vârstă de 23 de ani al actriței Pamela Anderson și muzicianul Tommy Lee – a primit nu doar o apariție strălucitoare din partea părinților săi, ci și abilități creative. Brandon își construiește acum cariera de actor și a reușit deja să joace mai multe filme.

14. Nicolas Cage și Weston Coppola Cage

Weston Coppola Cage este o persoană destul de versatilă. La 28 de ani, a jucat deja în mai multe filme și a devenit și un muzician popular. Weston cântă în trupa Eyes of Noctum.

sursa

Video. O femeie din Rusia a născut singură în plină stradă. Imagini cu impact emoțional
Articolul anterior
Accident violent la Telecentru. Un taximetrist a urcat beat la volan
Articolul următor
Alte articole interesante