3 seriale ideale pentru toamnă

Pentru că e toamnă și vremea se răcește, vei petrece mai mult timp în casă, sub plapumă, cu un ceai în mână. Iar pentru a crea o atmosferă perfectă, nu ai nevoie decât de un film bun. Îți propunem 3 seriale pe care le poți urmări în acest sezon:

separator

6364010-kinopoiskru-westworld-2631736-1471591348-650-05d665e36f-

Westworld. Westworld este unul dintre cele mai anticipate seriale ale anului. Acţiunea are loc în viitor, într-un parc populat de roboţi cu pălării de cowboy, programaţi să joace rolurile unor personaje variate din Vestul Sălbatic şi să satisfacă nevoile participanţilor. Totul merge bine până când, într-o zi, programul se strică şi cei mai inteligenţi roboţi încep să pregătească un plan împotriva oamenilor. Premiera serialului va avea loc pe 2 octombrie, iar în rolul principal va juca Anthony Hopkins.

The Crown. The Crown este un serial britanic despre tinereţea Reginei Elisabeta a IIa şi legendara sa relaţie cu Prim-ministrul Winston Churchill. În acest serial vei întâlni tot ce-ţi doreşti, de la scene complicate şi intrigi, până la cele mai spectaculoase momente. Iar dacă iubeşti poveştile istorice, atunci ţi se va potrivi perfect! Premiera va avea loc pe data de 4 noiembrie.

Luke Cage. Iată un serial TV care are la bază poveştile Marvel Comics. Serialul spune povestea unui bărbat afro-american care locuieşte în Harlem, iar în urma unui experiment, acesta dobândeşte anumite abilităţi superumane şi decide să devină un supererou. Premiera va avea loc pe data de 30 septembrie.

Citește continuarea pe one.ro!

Aceste modele și actrițe au făcut senzație la Festivalul de Film de la Veneția!
Articolul anterior
La doi ani de la căsătorie, Elena Băncilă s-a cununat! Iată motivul
Articolul următor
Alte articole interesante