4 cărți perfecte de citit pe plajă!

Dacă mergi în vacanță, trebuie să-ți iei și o carte, pentru a avea cu ce te ocupa atunci când soarele e nemilor și nu poți decât să stai sub umbrelă. Dacă alegi din cele de mai jos, te asigurăm că nu vei da greș.

separator

Convinge-mă de Lee Child

Ajuns în Mother’s Rest, o mică localitate din America, Jack Reacher se trezește prins într-o aventură pe viață și pe moarte, la care nu se așteptase atunci când coborâse din tren în gara din acel oraș. Mica așezare agricolă este locul unor crime înfiorătoare, pe ale căror urme pornește Reacher, alături de Michelle Chang. Ceea ce descoperă întrece chiar și cele mai sumbre așteptări pe care le aveau cei doi, scrie unica.ro.

1

Poftă de ciocolată de Care Santos

O cicolatieră fină, din porțelan alb, unește destinele a trei femei care trăiesc în secole diferite. Povești de dragoste, în care iubirea sau renunțarea îmbracă nenumărate forme, istorii despre prietenie, ambiții sau trădări, toate acestea se regăsesc în viețile unor femei puternice și sofisticate. Totul pe fundalul unei Barcelone aflate mereu în transformare.

2

Central Park
de Guillaume Musso

Alice are 30 de ani și este căpitan de poliție în Brigada Criminalistică din Paris. Gabriel este american, pianist de jazz. Cei doi se trezesc dimineața la 8 pe o bancă din Central Park, New York, legați cu cătușe unul de altul. Nu se cunosc și nici nu își amintesc să se fi întâlnit vreodată. Nu mai au acte, bani și telefoane mobile, Alice are o pată de sânge pe cămașă, iar din arma ei lipsește un glonț. Nu le râmâne decât să afle ce s-a întâmplat, iar adevărul pe care îl vor descoperi le va schimba amândurora viețile.

3

Cartea secretă a Fridei Kahlo de F.G. Haghenbeck

Scriitorul mexican Francisco Gerdardo Haghenbeck a reconstituit viața celebrei pictorițe Frida Kahlo, reușind să îmbine elemente biografice cu ficțiunea și momente istorice. S-a inspirit din fragmente din jurnalul Fridei, din relatări de epocă și mărturii, scriind o carte care s-a bucurat de un succes imens, fiind tradusă în șaptesprezece limbi.

Lavender Fest 2016: 18 fotografii reprezentative
Articolul anterior
A fost lansată colecția de rochii pentru graviduțe
Articolul următor
Alte articole interesante