6 bărbați de la noi care s-au căsătorit cu femei mai în vârstă

Iubirea nu are vârstă. O demonstrează din plin multe cupluri din showbiz, care se iubesc necondiționat, chiar dacă între parteneri există o diferență de ani mai mult sau mai puțin semnificativă. Vezi 6 femei care sunt mai în vârstă decât partenerii lor de viață!

separator

Soția businessmanul Ilan Shor, Jasmin, este mai mare ca el cu 9 ani. S-au cunoscut la o seară de caritate, când cei doi au hotărât să se implice într-un proiect comun pentru  ajutorarea copiilor abandonați. Au urmat întâlniri de afaceri, iar după jumătate de an, Ilan a cerut-o de soție.

ilan shor

Soția lui Igor Cuciuc, Diana este mai mare ca el cu 3 ani. Ea avea 21 de ani, iar cântărețul – 18, când s-au cunoscut. Iar după cinci ani de relație, cei doi au jucat o nuntă.

cuciuc

Nata Albot (36 ani) și Andrei Bolocan (27 ani) – Producătoarea TV și realizatorul emisiunii ,,Lumina” formează un cuplu din anul 2013 și tot atunci s-au mutat împreună în Canada. Iar vara aceasta au devenit părinții unei fetițe pe nume Magdalena.

nata albot

Janet Erhan, soția lui Octavian Bodișteanu este mai mare ca el cu patru ani.

janet erhan

Corina Țepeș este mai mare ca Costi Burlacu cu doar 4 luni.

1377414517_60691677

Miss Moldova 2007, Ina Codreanu este mai mare ca soțul ei Alexei cu 1 an jumate. Doi ani au locuit împreună, după care tot ea a fost cea care a venit cu inițiativa să se căsătorescă.

IMG_9411

15 perechi de pantofi ”patriotici” de la Irina Calancea!
Articolul anterior
Așa arată picioarele de 40 milioane de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante