5 cărți care trebuie citite înainte de a te mărita!

Sunt 5 romane despre femei, dragoste și sacrificii. Cărți în care se vorbește fără ocolișuri despre greutățile de cuplu și despre secretele unei relații fericite. Dacă încă nu ai spus “DA”, poftă bună la citit!

separator

1. Cel care mă așteaptă – Parinoush Saniee

Acest roman a fost interzis de două ori în Iran, dar a devenit rapid cea mai vândută carte. Evenimentele debutează în anul 1979, cu puțin timp înainte de Revoluția Iraniană, și se concentrează asupra vieții unei femei obligate să se descurce singură, cu trei copii, într-un oraș dezbinat de conflicte politice și religioase, aflat într-o permanentă stare de instabilitate și nesiguranță.

2. Dragoste în vreme de holeră – Gabriel Garcia Marquz

Dragoste în vreme de holeră este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, dar și una dintre cele mai triste în același timp. O dragoste mistuitoare, o dragoste ce trece peste orice, o dragoste ce nu moare niciodată.

3. Eat, Pray, Love – Elizabeth Gilbert

Povestea unei femei care își caută fericirea este învăluită de un iz romantic și amuzant pe care autoarea reușește să le împletească perfect astfel încât cartea să fie devorată pagină cu pagină. Este o poveste frumoasă, o poveste ce merită a fi citită și recitită.

4. Invitație la vals – Mihail Drumeș

Romanul prezintă viaţa personajului principal masculin, felul în care se dezvoltă acesta, cum gândeşte şi nu în ultimul rând…cum iubeşte. Obişnuit să îşi seducă amantele şi apoi să le părăsească numai de dragul sentimentului de măreţie, trufie pe care îl simte atunci când ele îi cerşesc împăcarea, el îşi primeşte pedeapsa prin dragostea vieţii sale, Mihaela.

5. Floare-de-zăpadă și evantaiul secret – Lisa See

Este povestea a două femei extraordinare care au supraviețuit într-o vreme a regulilor stricte și a tradițiilor străvechi. Cu ochiul unui istoric și talentul unui povestitor, Lisa See a scris un roman cu adevărat uimitor, plin de culoare și de sensibilitate, presărat cu detalii fascinante.

„Bambusul despicat” sau „larg deschisă”? Poziția sexuală perfectă în funcție de zodie!
Articolul anterior
De la 115 la 58 de kg. Cum a slăbit această femeie!
Articolul următor
Alte articole interesante