5 destinații pe care trebuie să le vezi înainte de a muri!

Îți propunem să faci o călătorie virtuală prin cele mai exotice locuri ale lumii, iar în cel mai scurt timp să mergi măcar în câteva dintre ele, pentru a admira cele mai frumoase panorame.

separator

Oraşul Bonifacio

Uimitorul oraş Bonifacio se află la o altitudine de 70 de metri deasupra Mării Mediterane. Acesta este un orăşel pitoresc din Corsica, situat chiar pe stânci. Probabil, locuitorii acestuia nu se mai tem demult de înălţime, scrie one.ro.

1

Oraşul Cape Town

Cape Town este un port exotic de la capătul Africii, situat pe coasta Oceanului Atlantic. După acesta urmează doar Antarctica!

Oraşul Madeira

Arhipelagul tropical cu peisaje spectaculoase – Madeira – este, pe bună dreptate, numit „grădina plutitoare” sau „perla Atlanticului”. Să vizitezi locuitorii acestui loc uimitor merită fie şi pentru vederea de la ferestrele caselor lor.

Oraşul Manarola

Acest oraş pitoresc din provincia italiană Liguria parcă ar creşte din coasta muntelui. La o asemenea vedere uimitoare de la ferestră localnicii nu trebuie să mai viseze, deoarece este aceeaşi din fiecare casă!


Oraşul North Bondi

Această suburbie din Sydney, Australia, se înalţă deasupra faimoasei plaje Bondi Beach, unde surferii vin să cucerească unele dintre cele mai mari valuri din această ţară.

5

45 de lecţii de viaţă de la o femeie de 45 de ani
Articolul anterior
Olga Manciu a născut un băieţel! Matei şi Damian şi-au văzut frăţiorul
Articolul următor
Alte articole interesante