5 destinații recomandate de Cristina Gheiceanu! Sunt mult mai frumoase decât cele oferite de agențiile de turism

Cine nu-și dorește să călătorească? Să urce în avion și să uite de serviciu, responsabilități, program încărcat. Bineînțeles că toți visăm cu ochii deschiși să călătorim în lumea mare. Atunci când avem ocazia să vizităm alte țări, parcă ne vine greu să alegem doar una dintre ele, de aceea este indicat ca înainte de a pleca pe un continent străin, să ne informăm îndeajuns despre destinația respectivă.

separator

Cristina Gheiceanu poate fi considerată o norocoasă din acest punct de vedere, deoarece a călătorit atât de mult în ultimul timp și a văzut atâtea locuri frumoase, încât își permite cu toată încrederea să ne facă câteva recomandări ca la carte.

Iată ce destinații propune Cristina Gheiceanu pentru cititoarele Unica.md:

„Nu sunt cele mai populare destinații, din păcate, dar sunt mult mai frumoase decât cele oferite de agențiile noastre de turism.”, a declarat jurnalista.

1. Insula Hvar și Dubrovnik-ul sunt destinațiile mele de top. Mi-e greu sa-i dau întâietatea doar uneia, dintre ele. Ambele sunt în Croația și țin minte despre ele că, au reușit să-mi taie răsuflarea. Insula Hvar mi s-a părut ireală. Apa de culoarea infinitului, liniștea, bărcuțele, natura, totul atât de bine se combină. Cred că nici celui mai iscusit designer, nu i-ar fi reușit să le îmbine pe toate, atât de bine.

2. Zurich, Elveția – Zurich-ul este noua mea descoperire. Eu nu mi l-am imaginat așa. În schimb, ajunsă acolo am nimerit într-o lume plină de viață, de distracții, la orice colț și m-am pomenit în față cu niște locuri superbe. Lacul, care străbate orașul, este o lume aparte. Lumea înoată, se distrează, care învață un nou sport pe apă, care râde de pe un iaht, iar altul înoată și se lasă mângâiat de soare. Este incredibil cât de armonios se combină aici trecutul, cu prezentul.

2

3. Stockholm, Suedia – Acest oraș este formidabil. Este atât de diferit de ce am văzut până acum. Cu siguranță, țările nordice au stilul lor și farmecul lor, iar prin asta, ies în evidență foarte ușor. Stockholm-ul e acel gen de oraș care, la fiecare colț îți pregătește un „wow”. Parcă fiecare părticică e prea frumoasă. Stockholm-ul poate fi vizitat și pe apă, iar asta îl face și mai special.

3

4. Berna, Elveția – Am vizitat acest oraș, chiar săptămâna trecută. Mi s-a părut cel mai romantic loc, în care am fost vreodată. Au un centru vechi absolut superb. Au un râu în forma literei U care cuprinde tot orașul și îți oferă o stare de liniște și de frumos, cum puține orașe reușesc să o facă. Ca să savurezi și mai bine locul, trebuie neaparat să guști un fondue (mâncarea lor tradițională),la una din terasele lor cochete.

4

5. Las Vegas, SUA – Las Vegas este o lume aparte și este total greșit că acolo găsești doar casino-uri. Are atât de multe de oferit la capitolul turiști. Acolo e imposibil să faci fotografii, pentru că fiecare colț e atât de frumos, că trebuie să filmezi. Altfel, riști să rămâi fără memorie la telefon, la cât de multe poze vrei să faci. Ce e frumos e că, au încercat să creeze în miniatură cele mai populare orașe europene și nu numai. Așa că poți să te duci la turnul Eiffel, apoi să mergi în Veneția, să faci shopping în mall din Gondola, iar apoi să ajungi în Egipt, și toate, în aceeași zi. Super5

Descoperire şocantă a medicilor indieni în interiorul craniului unei fetiţe!
Articolul anterior
Ștefan Bănică Jr. și-a cerut iubita în căsătorie!
Articolul următor
Alte articole interesante