7 călătorii pe care orice femeie ar trebui să le facă până la 30 de ani

Nu există amintiri mai frumoase decât cele din călătorii. Chiar dacă putem să o facem la orice vârstă, până la 30 de ani trebuie să reușim să vizităm măcar o părticică a lumii. Și nu o putem face decât alături de oamenii dragi.

separator

O excursie cu cortul

Nu ai experimentat complet viața până nu ai făcut o excursie cu cortul, într-un loc rupt de lume. Da, poate că va trebui să te speli în mijlocul pădurii, într-un pârâu, poate că te vei întoarce acasă cu mușcături de insecte pe tot corpul și cu siguranță că nu va fi deloc ușor să cari în spate un rucsac cu 10-15 kilograme de lucruri, dar amintirile unei astfel de excursii le vei avea garantat, toată viața. Plus că o excursie cu cortul te va ajuta să te descoperi mult mai bine – vei vedea câtă rezistență are corpul tău, dacă poți trăi cu muuult mai puține lucruri la dispoziție și, nu în ultimul rând, vei ieși din zona ta de confort.

Un roadtrip cu prietenele sau cu iubitul

Un roadtrip înseamnă de fapt o călătorie cu mașina, pe o distanță mai mare. Poate fi un tur al țării sau o excursie prin Europa. La fel ca și în cazul excursiei cu cortul, un roadtrip va fi solicitant din punct de vedere psihic – va trebui să improvizezi în multe situații – dar se va încheia cu siguranță cu amintiri demne de povestit nepoților.

O excursie cu fetele

E musai ca până la 30 de ani, indiferent dacă ești într-o relație de lungă durată sau singură, să evadezi alături de prietenele tale undeva. Nu contează destinația, cât contează compania! La mare, la Paris sau poate într-o croazieră, o excursie cu fetele va însemna multă distracție, multe aventuri și, desigur, momente de neuitat!

Citește continuarea pe unica.ro!

Cele mai stylish ținute pentru călătorii!
Articolul anterior
Aceste metode naturiste te scapă de celulită!
Articolul următor
Alte articole interesante