7 moldoveni care au succes peste hotare!

Acești tineri de succes au fost identificați de echipa de la

separator
#diez.md. Deși, sunt departe de țară, cred că e cazul să-i cunoaștem și acasă.

1. Constantin Albot, Sudanul de Sud

Este cel care a adus jocul ”Where is Moldova” în Sudanul de Sud. Este unul din absolvenții cunoscutei universității Oxford.

constantin-albot

2. Ana Ropot, China

Ana locuiește acum în Beijing, China, iar în timp,  a reușit să câștige concursuri de frumusețe, ba chiar și să joace într-un film de epocă (The legend of the Silk Road).

ana-ropot

3. Natalia Gligor, Nepal

A plecat acum 6 ani într-o călătorie în India, acolo și-a găsit soarta, un nepalez care i-a cucerit inima.  Natalia se implică în diverse activități și îi învață pe prietenii săi din Moldova lucruri neștiute despre cultura asiatică.

gligor

4. Alexandru Cucer, Armenia

Fost membru AIESEC în Moldova,  Alexandru a aplicat în Armenia pentru a fi în conducerea aceleiași organizații din Erevan. De acolo încearcă să stabilească cât mai multe legături între Moldova și Armenia.

alexandru-cucer

5. Onorica Banciu, Kazakhstan

Onorica încearcă să găsească soluții care ar transforma Chișinăul într-un oraș frumos, european. Este plecată în Astana, Kazakhstan.

onorica-banciu

6. Alexandrina Buruian, China 

Alexandrina locuiește acum în Hangzhou. Cât a fost în Moldova, a lucrat pentru Crucea Roșie, iar acum, din China, încearcă să inițieze afaceri moldo-chineze.

alexandrina-buruian

7. Victor Lebedev, China

Victor a câștigat Bursa Confucius și a plecat în Yinchuan pentru a descoperi cultura chinezească.  În Moldova, este unul din fondatorul  Clubului de Fantasy.

victor-lebedev

Sursa

Reacția Andreei Marin, după ce iubitul a divulgat secretul…
Articolul anterior
Galina Tomaș testează scaunele de mașină pentru copii!
Articolul următor
Alte articole interesante