9 cele mai frumoase destinații pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Nu vrei să stai acasă în cea mai „drăgăstoasă” zi din an? Atunci, venim noi cu câteva propuneri. Ia-ți iubitul și mergi într-o vacanță exotică departe de ochii lumii! Iată pentru ce destinații ai putea opta!

separator

maldive-0

Grenadine, Marea Caraibelor. Datorită locaţiei sale în Marea Caraibelor, Grenadine este parte din cea mai frumoasă plajă din lume. Dacă vreţi să aveţi şi câteva activităţi, aţi putea încerca urcarea pe vulcanii care există în zonă.

Tioman, Malaezia. Această mare insulă oferă o imagine autentică din viaţa sătenilor, Tioman fiind ideală pentru drumeţii prin junglă sau aventuri subacvatice şi scufundări, scrie one.ro.

Santorini, Grecia. În Grecia puteţi găsi cele mai luminoase case cicladice, vopsite în alb şi albastru, situate pe marginea lagunei stâncoase, mărginite de apele spumante ale mării Egee.

La Digue, Seychelles. Această insulă chiar este întruchiparea paradisului. Apele turcoaz înconjurate de nisipul alb strălucitor şi dealurile verzi luxuriante din junglă te fac, pentru o clipă, să crezi că te afli în stare de visare.

Tasmania, Australia. Dacă iubiţi mâncarea gustoasă, munţii, lacurile şi drumeţiile, o bună alegere este Tasmania. Vă veţi putea bucura de cascade, delfini şi diavoli tasmanieni, excursia pe insula australiană fiind o experienţă cu adevărat inedită.

Nevis, Caraibe.
Nevis este una dintre cele câteva insule din Caraibe care se mândreşte că încă nu a fost invadată de turişti, mai ales că în apropiere se află insula Sf. Kitts care atrage majoritatea vizitatorilor. Plajele sunt liniştite, păstrându-şi în mare parte naturaleţea.

Huahine, Polinezia Franceză. Dacă ajungi în Hauhine te poţi bucura de diferite activităţi turistice. Fie că îţi place să priveşti apusul soarelui în timp ce te bucuri de un pahar de vin, vrei să faci echitaţie sau să explorezi plajele neatinse şi lagunenele din această zonă, aici vei găsi destinaţia de vis care să îţi asigure vacanţa perfectă.

Arhipelagul Quirimbas, Mozambic.
Turiştii care aleg ca destinaţie Quirimbas vor putea să vadă păsări rare şi creaturi subacvatice în cele 31 de insule care alcătuiesc arhipelagul situat chiar în largul coastei de nord Mozambic.

Corsica. Când vine vorba de mare şi activităţi în aer liber, Corsica îţi poate oferi tot ce ai nevoie: un prim loc pe coasta mediteraneană, plaje frumoase, munţi, văi şi sate mici aşezate în păduri maiestuoase.

Nutriționista Galina Tomaș îți propune două rețete de detoxifiere după sărbători
Articolul anterior
Antonia a cucerit internetul cu noua sa piesă. Melodia a fost compusă de o moldoveancă
Articolul următor
Alte articole interesante