Ai ales unde vei merge în vacanță? Travel Planet îți oferă până la 35% reducere în Grecia!

Chiar dacă suntem în luna februarie, gândul deja ne zboară la vacanță, plaje exotice și distracție. Cele mai frumoase destinații ale Greciei te așteaptă cu prețuri fierbinți. Tot ce trebuie să faci e să-ți pui niște bani deoparte, să te gândești unde vrei să mergi și să alegi cele mai tari oferte de la Travel Planet.

separator

12767398_930191797099735_384458115_n

Compania va avea 3 programe charter cu plecări din Chișinău: peninsula Halkidiki, cu autocarul și insula Creta și Rhodos, cu avionul. În acest an, călătoriile vor fi mai confortabile datorită autocarelor noi, dotate cu televizoare led pentru fiecare persoană în parte. Iar orarul zborurilor va fi mai comod deoarece turiștii nu vor trebui să aștepte, ci vor fi cazați imediat la hotel.

În premieră, poți să vizitezi Rhodos-ul – Insula Soarelui, cu zbor direct din Chișinău. Prețurile pentru această destinație încep de la 359 de euro. Oferta include: cazare pe 7 nopți și 8 zile, două mese incluse, zbor direct, transfer și asigurare medicală pentru o persoană.

Pentru Peninsula Halkidiki prețurile încep de la 179 de euro. Oferta include: transport autocar tur-retur, cazare pe 7 nopți și 8 zile, mic dejun, asigurare medicală pentru o persoană. Dacă îți dorești și două mese incluse, atunci trebuie să achiți 216 euro. Hotelurile se află lângă plajă, dispun de restaurante, piscine, zone de odihnă pentru copii și alte comodități.

Pentru Insula Creta poți beneficia de reduceri de până la 35% reducere. Aici, prețurile încep de la 290 de euro. Cea mai ieftină ofertă are incluse două mese, cazare pe 7 nopți și 8 zile, transport și asigurare medicală pentru o persoană. Dacă-ți dorești o vacanță de lux, prețurile ajung până la 1.260 de euro.
Pentru Insula Thasos, trebuie să scoți din buzunar de la 95 de euro.

Dacă nu vrei doar să stai pe plajă, dar să vezi cât mai multe destinații noi, poți opta pentru turul excursional Legendele Olimpului. Acesta cuprinde Thessaloniki, Kastoria, Meteora, Delphi, Argolida, Atena și Thessaloniki. Sunt combinate 7 excursii și în jur de 3 zile de odihnă pe malul mării.
12767928_930191727099742_193255452_o

Pe lângă aceste destinații, Travel Planet îți mai oferă șansa de a merge pe insulele Corfu, Zakynthos, Lefkada, Evia, Kos, Santorini, dar cu transport individual. Poți opta și pentru alte țări, precum: Croația, Muntenegru, Spania, Cipru, Malta, Portugalia și altele.
12782268_930191783766403_1827232385_n

Travel Planet îți propune oferte în dependență de necesitățile, cerințele și bugetul de care dispui.

Tinerii dornici de distracții se pot odihni în zonele cu multe cluburi de noapte. Stațiunea Hersonissos de pe insula Creta este perfectă pentru ei.

Persoanele care merg în vacanță cu copiii – pot opta pentru hotelurile de 4 și 5stele cu all inclusive. Acestea au cluburi pentru copii, activități sportive, prezentări, seri grecești, muzică.
Cuplurile care își doresc intimitate pot alege hotelurile liniștite, cu mic dejun și cină inclusă, în orașele frumoase din punct de vedere arhitectural.

Grecia poate fi descoperită și 10 ani la rând deoarece fiecare zonă turistică este diferită: ca poziționare geografică, ca istorie, ca arhitectură, și ca civilizație.

Tot ce trebuie să faci, este să alegi destinația pe care vrei să o descoperi!

Vacanță plăcută!

Notă: Perfect Tur a fost înregistrat Travel Planet.

Părinţii au depus zeci de plângeri împotriva grădinițelor din Capitală
Articolul anterior
Dan Bălan și Vera Brejneva, din nou împreună!
Articolul următor
Alte articole interesante