Ați uitat de vacanță? Acum e timpul să uitați de muncă! Prindeți cele mai tari oferte la Moldexpo

Se spune că lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină din ea. Deci,  călătoriți, odihniți-vă și cunoșteți lumea cu expozanții TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017. Nu mai visați – e timpul să vedeți lumea!

separator

image_7386_1_large

Din 6 până în 9 aprilie veți afla tot ce n-ați știut despre turism, agrement și călătorii. Peste 150 de companii din Moldova, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Slovacia, România, Turcia și Ucraina vă vor povesti și vă vor oferi o varietate de destinații de vacanță – de la cele mai populare la cele mai exotice. Uitați de eterna problemă „Unde să-mi petrec vacanța?“, veniți la TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017, care se desfășoară la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo” și alegeți orice doriți.

Pentru o călătorie plăcută și o odihnă pe cinste, participanții vă vor prezenta noi destinații turistice, cele mai bune pachete pentru toate categoriile de turiști, pelerinaje, o varietate de opțiuni pentru vacanța de iarnă și de vară, stațiuni balneare, excursii și multe altele.

Fiecare participant exclusiv pentru expoziție a pregătit pachete cu oferte la prețuri speciale, tombole și premii, bonusuri și cadouri valabile numai pentru cele patru zile ale evenimentului!

Companiile participante vor prezenta și posibilitățile turismul intern. Vizitatorii vor putea să „simtă“ tradiția și cultura Moldovei, expoziția va dezvălui toate direcțiile turismului intern: turism rural, rezervații, pelerinaj, „drumul vinului“, muzee, monumente istorice și altele.

Colchida antică vă așteaptă

Una dintre cele mai noi destinații turistice la TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 va fi Georgia. Operatorii de turism din Georgia își vor prezinta țara – originală și exotică, așa cum nu ați mai văzut-o!

Celebrele stațiuni Batumi și Borjomi, Tbilisi cu istoria seculară, monumentele Colchidei antice, monumentele unice ale culturii creștine timpurii – așa este astăzi Georgia turistică. Mii de turiști vin aici în căutarea locurilor pitorești – aer curat, păduri de conifere, lacuri de munte, pajiști alpine și izvoare minerale curative.

Popularitatea acestei destinații este în creștere, vizitatorilor TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 le vor fi prezentate cele mai tentante oferte ale companilor georgiene.


Ungaria – visul călătorului!

La expoziție va fi prezentată și Ungaria turistică cu istoria, arhitectura, cultura și tradițiile sale unice. Agențiile de turism din Ungaria vor oferi tururi la cele mai curate lacuri Heviz și Balaton, la stațiunile balneare Szeged și Debrecen, excursii pe Dunăre și la cele trei mii de castele medievale din țară etc.

Atmosferă balcanică

Să simțiți atmosfera mistică și romantică medievală vă vor ajuta operatorii de turism din România. 20 de companii românești vor prezenta la Standul național toată diversitatea turismului din România, de la castelele vechi ale Transilvaniei până la plajele însorite de pe coasta Mării Negre.

Nu puteți pierde ocazia de a vizita bisericile vechi, luate sub protecția UNESCO, să contemplați frumusețea parcului național din Delta Dunării, să vizitați satele cu traditii seculare, peisajele montane ale Maramureșului și să savurați din țuica de mere românească.

tourism-leisure-hotels-chisinau-moldova

La standul național al Bulgariei vor participa 20 de operatori de turism din Bulgaria care vor prezenta destinațiile sezonului estival 2017. Bulgaria va oferi turiștilor cele mai frumoase plaje ale  Mării Neagre, vacanțe de familie și excursii montane. Nu ratați – Nisipurile de Aur, Bansko, Borovets și stațiunile balneare din Bulgaria vă așteaptă doar pe dvs.!

Companiile de la Standul național al Turciei vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a se relaxa în cele mai bune zone turistice ale țării – de la stațiuni de familie până la hoteluri de cinci stele.

Amintiți-vă, în Turcia veți găsi nu numai plajele excelente ale celor patru mări, dar, de asemenea, frumosul Istanbul cu Moscheea Albastră și Palatul Topkapi, izvoarele termale Yalova și zăpada din

Pamukkale, mănăstirile din Cappadocia, schi alpin și shopping.

Șase companii din Slovacia vor bucura vizitatorii nu doar cu ofertele hotelurilor și incredibilele castele medievale, dar și cu unul dintre cele mai moderne centre spa din Slovacia cu apă curativă- Červený Kláštor, care se află în frumoasa regiune a Parcului Național Pieniny.

În premieră  pentru Moldova!

Pentru prima dată în cadrul expoziției TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 se va desfășura un eveniment neobișnuit și plin de culoare – „Festivalul Turismului“, dedicat tradițiilor, culturii, bucătăriei și odihnei din întreaga lume. Aici, vizitatorii sunt așteptați cu dansuri naționale, muzică populară, bucătăria din țările ale căror reprezentanți vor lua parte la festival.

Cele patru zile de festival vor abunda în concursuri, tombole, spectacole, flash-mob-uri, dans și muzică.

Veți avea posibilitatea să vă faceți cunoștință cu personaje istorice din diferite epoci, să gustați mâncăruri delicioase și exotice de la cei mai buni bucătari, să participați la master-classuri la primul în Moldova „Festival al turismului.“

17796032_1914902405419141_6081888490742567059_n

Festivalul-Concurs  «Satul Meu»

Moldova este o țară cu o istorie și cultură bogată, fiind atractivă din punct de vedere turistic.

Anume pentru promovarea imaginii țării, a istoriei, folclorului, tradițiilor și obiceiurilor la expoziție se va desfășura Festivalul-Concurs «Satul Meu»

Reprezentanții diferitelor regiuni ale Republicii Moldova vor prezenta la standuri specificul raionului de baștină – obiective turistice, dansuri și cântece, bucate, tradițiile culturale ale regiunii.

Pentru cea mai bună promovare al potențialului turistic câștigătorilor le vor fi acordate premii speciale.

17795724_1914902372085811_4963449391681757626_n

Și asta nu e tot!

La expoziția TOURISM. LEISURE. HOTELS a apărut un nou segment – mărfurile pentru turiști, turism, sport și recreere. Amatorii de odihnă activă vor găsi tot ce au nevoie pentru a petrece timpul cu plăcere și fără griji.

Ar fi o mare greșală să nu treceți pe la standurile expozanților care prezentă ofertele hotelurilor. În acest an, vizitatorii vor avea o mare oportunitate de a profita de super-ofertele hotelurilor din Republica Moldova, Georgia și Ucraina!

Programul de afaceri al expoziției va fi unul consistent și va include seminarii, prezentări și mese rotunde. În prima zi a expoziției va avea loc Business networking event – un instrument pentru stabilirea contactelor de afaceri primare dintre participanți, care vor constitui baza unor viitoare cooperări.

Important – nu uitați să vă înregistrați on-line și:

– să primiți un bilet gratuit de intrare pentru toate cele 4 zile de expoziție;

– să luați parte la un tur al Chișinăului cu doar 10 lei;

– să participați la o tombolă cu excursii prin Moldova, oferite de expozanți!

TOURISM. LEISURE. HOTELS-2017 este  formula simplă pentru organizarea vacanței!

3 zodii care au parte de surprize plăcute în primele luni ale anului

Pentru unele zodii, începutul anului 2023 va fi unul intens, plin de provocări și surprize. Potrivit previziunilor astrologice, trei zodii vor fi în centrul atenției.

Berbec

Potrivit previziunilor astrologice, nativii Berbec vor avea parte de un început de an remarcabil. Aceștia se pot aștepta la suprize frumoase în sectorul profesional. Au muncit din greu și vor beneficia de șansele mult așteptate de a progresa în carieră. Poate fi vorba de o promovare neașteptată, de un proiect care să îi ajute să își valorifice abilitățile, șansa de a începe o afacere proprie la care visau de multă vreme. Nu este exclus să primească o propunere interesantă legată de schimbarea domeniului de lucru. Berbecii se pot aștepta la surprize și în viața amoroasă. Șansa va fi de partea lor și își pot întâlni jumătatea în primele luni ale anului sau pot primi o cerere în căsătorie.

Fecioară

Aspectele astrologice vor anima sectorul iubirii în prima partea a anului, iar nativii Fecioară se pot aștepta la surprize frumoase pe plan amoros, precum și la o serie de decizii majore. Astrele îi încurajează să se bucure la maxim de această perioadă și să se lase în voia pasiunii. Cei care se află în relații de cuplu de lungă durată pot avea parte de momente magice alături de persoana iubită. Se pot aștepta la o vacanță romantică supriză, o cerere în căsătorie, propunerea de a deveni părinți sau de a se muta împreună. Nici cei singuri nu se vor plictisi în primele luni ale anului. Au toate șansele să înceapă noi povești de iubire sau să își întâlnească sufletul pereche.

Scorpion

Zodia Scorpion va începe anul 2023 sub semnul schimbării. Nativii ar trebui să aibă în vedere că tot ceea ce se întâmplă acum va avea consecințe pe termen lung. Se pot confrunta cu răsturnări de situație, care să le dea planurile peste cap. Pe de altă parte, astrele le-au rezervat multe surprize frumoase nativilor în primele luni ale noului an, mai ales în viața amoroasă, unde se vor bucura de mai multă dragoste, pasiune și romantism. Și din punct de vedere profesional va fi o perioadă fructuoasă. Planurile lor de avansare în carieră s-ar putea concretiza mai repede decât s-au așteptat. Este important să nu lase garda jos chiar dacă sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară activitatea lor și să se concentreze pe îndeplinierea obiectivelor profesionale.

sursa: unica.ro

6 seriale coreene pe care nu trebuie să le ratezi

În ultimii ani, serialele coreene au devenit tot mai populare. Cultura pop coreeană a luat amploare și a devenit un adevărat fenomen. Venim noi cu o selecție a celor mai bune seriale coreene pe care îți recomandăm să le vizionezi în perioada următoare!

Crash Landing on You – Sa-rang-eui bul-sa-chak

Yoon Se-ri este o antreprenoare de succes din Coreea de Sud, care în timpul unui zbor cu parapanta aterizează de urgență în Coreea de Nord, în zona demilitarizată. Acolo întâlnește un ofițer de poliție nord-coreean care o ajută să se ascundă și cei doi încep o poveste de dragoste secretă

Love Alarm – Joahamyeon Ullineun

„Love Alarm” este o mini-serie de 8 episoade în stilul Black Mirror, care prezintă o lume în care tehnologia te ajută să-ți găsești persoana iubită, cu ajutorul unei aplicații care te alertează dacă o persoană aflată în apropierea ta te place. Kim Jojo este o tânără care își găsește prima dragoste cu ajutorul acestei aplicații. Serialul este produs și difuzat de Netflix.

Itaewon Class / Itaewon Keullasseu

Un serial despre răzbunare. Park Sae-ro-yi este exmatriculat de la școală, după ce îl agresează pe bătăușul școlii, Jang Geun Won, și refuză să-i ceară iertare. În plus, tatăl său, care lucrează pentru compania părintelui bătăușului, este concediat, iar la sucrt timp moare într-un accident provocat de Jang Geun Won. Park Sae-ro-yi îl atacă pe tatăl colegului său și ajunge în închisoare, dar după ce este eliberat, jură să se răzbune și să distrugă compania omului de afaceri. 

Hospital Playlist / Seulgiroun Euisasaenghal

Serialul prezintă povestea a cinci medici de la spitalul Yulje Medical Center, care sunt prieteni de când au intrat împreună la facultatea de medicină, în 1999. Serialul lansat în 2020 și a fost confirmat pentru al doilea sezon. 

Goblin – The Lonely and Great God

Goblin trăiește de 800 de ani, în urma blestemului lui Dumnezeu, mortalitatea sa, pe care o disprețuiește cel mai mult, nu poate fi înlăturată decât cu o singură forță: mireasa lui umană. Imediat cum blestemul este eliminat, Goblin se transformă într-un praf.

Străinul – Stranger/Bimilui Soop

Este inclus pe lista celor mai bune seriale coreene TV de către publicația New York Times, deoarece a avut un succes răsunător. Vei putea urmări povestea unui procuror și a unui detectiv care lucrează împreună cu scopul de descoperi corupția dintr-un caz de crimă în serie. Un serial captivant și extrem de interesant.

Zodii care au toate șansele să se îmbogățească în 2022

Dorința de a obține succes o au toate semnele zodiacale, însă astrele s-au aranjat în așa fel încât numai trei nativi să se bucure de un real triumf în ceea ce privește partea financiară. Asta nu înseamnă că ceilalți nativi nu vor avea noroc cu banii, pentru că, știți voi – stelele au grijă de tot și de toate. Cine sunt norocoșii zodiacului în anul care vine, conform tabu.ro.

VĂRSĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor cunoaște succesul din punct de vedere financiar în anul 2022. Capacitatea sa de a se reinventa îi stimulează pe cei din jur, toată lumea poate vedea cât de multă schimbare devine cheia succesului. Anul viitor, nativul în Vărsător și-ar putea schimba mediul profesional, sau i se va oferi oportunitatea. Datorită pragmatismului, flexibilității și receptivității sale, nimeni nu poate concura cu Vărsătorul și are frâu liber pentru a-și rotunji veniturile. Mai multe surse de venit și un număr mare de oportunități îi permit să beneficieze de o situație confortabilă. Abilitățile sale super-interpersonale vor fi cheia îmbogățirii sale, iar planetele îl vor ajută!

PEȘTI: Indecizia Peștilor este urmată de o hotărâre nebănuită, capabilă să îi propulseze în vârf, cine ar fi crezut? În sfârșit, Peștii își concentrează toată puterea – cu calm – și economisesc energie! Totul începe să se miște, acesta este cel mai important lucru înainte să vrea să țintească sus și să-și facă planuri mărețe. De la 1 ianuarie până la 10 mai, planeta sa preferată Jupiter oferă o gamă largă de posibilități de a-și dezvolta cariera. Când Peștii și Taurul se întâlnesc, cele mai nebunești planuri sunt probabil să devină realitate. Întâlnirea are loc în jurul datei de 12 aprilie printr-o alianță frumoasă între Mercur și Venus: pe partea profesională, inițiativele sale sunt susținute de oameni importanți și competenți.

FECIOARĂ: Pentru Fecioară, anul 2022 este de bun augur. Venus aduce noroc în ceea ce privește finanțele de la 1 ianuarie până la 6 martie. Fecioara este prudentă și nu își face prea multe griji pentru finanțele ei în 2022, începând anul sub cele mai bune auspicii. Stelele par să fie de partea sa, așa că nu trebuie să-și numeri banii prea atent. Ar trebui să existe oportunități mari în cariera sa, dar să păstreze seriozitatea tot timpul și nu se lase păcălită. Va fi însă criticată pentru intransigența sa, care va da roade. Fecioara se impune ignorând privirile și judecățile celorlalți.

Și-a dat copilul spre adopție și nu a știut că, timp de 22 de ani, a trăit cu el sub același acoperiș!
Articolul anterior
Cum poți decora ouăle de Paște! Vezi mai multe modele pentru a te inspira
Articolul următor