Ce cărți citesc interpreții de la noi

Deși, consideră că celebritatea le fură din timpul liber, totuși vedetele autohtone și cele din România reduc din timpul alocat altor activităţi, declarându-se „prieteni” ai paginilor scrise. Și nu contează de unde vin recomandările, important este că persoanele publice  îşi aleg singure lecturile

separator
și se laudă cu asta în rubrica  ”Cărțile pe masă” de la JurnalTV.

Anastasia Lazariuc s-a declarat un fan al cărților psihologice, din care poți învăța ceva, dar și a celor care promovează stilul sănătos de viață. I se par  utile  rețetele de frumusețe din cartea lui Andrei Malahov.  Iar ultima carte răsfoită este romanul “Doctor Jivago” de Boris Pasternak.

lazariuc.jpg 4

Lilu îți recomandă  să citești “Inferno” de Dan Brown, care pe prezentatoare a ținut-o lipită de ea.

lilu

Ion Paladi citește cărți din literatura românească. Iar ultima carte citită  a fost romanul „Ion” de Liviu Rebreanu, care, cică, îl caracterizează.

ion paladi

Igor Stribițchi este pasionat de psihologie. Ultima carte citită, care l-a marcat este „Тайны Подсознание” de Valerii Sinelnikov.

stribitki

Mariana Șura se declară o realistă, de asta nu preferă romanele de dragoste sau ficțiune. Ultima carte pe care a citit-o este “The Secret” de Rhonda Brown.

sura

Karizma se declară pasionată de literatură. Iar cartea “Shantaram” de Gregory David Roberts, este cea care de care nu se poate dezlipi, recitind-o de câteva ori.

karisma

Cornelia Ștefăneț  iubește romanele de dragoste. Carte preferată fiind “Grădina secretă” de F.H. Burnett, care a cucerit-o prin povestea emoționantă a unor copii care gândeau ca niște mature, fiind la o vârstă fragedă.

stefanet

Nicu Țărnă nu are un titlu aparte de carte, însă este pasionat de tot ce scrie Mihai Eminescu, Nichita Stănescu și Ion Minulescu.

tarna

Pentru Mihai Trăistariu beletristica este foarte greu de suportat. Cântăreţul preferă subiectele mai „reale”. Spune că biografia savantului Albert Einstein sau a Madonnei, sunt ultimele cărți citite de el.

treistariu

Nici Ștefan Bănică Jr. nu uită de importanța lecturii. Iar acum citește cartea “Conversaţii cu Dumnezeu” de Neale D. Walsch, care o recomandă cu drag.

stefan banica

Sursa: jurnaltv.md,  cartile pe masa

Ionel Istrati a înțeles că Michael Shumacher nu mai este printre noi…
Articolul anterior
Brio Sonores au gătit 2 deserturi care nu îngrașă!
Articolul următor
Alte articole interesante