Ce mașini conduc vedetele rusești!

Celebritățile rusești se străduie să-și procure mașini cât mai luxoase pentru a-și evidenția statusul. Astfel, multe din ele uneori exagerează, iar o mașină costă mai mult decât o casă.

separator

Leonid Iarmolinik, se numără printre deținătorii unui auto parc. În colecția sa pot fi găsite mașini ca:  Mercedes 129/500 SL Rodster, Mercedes Vision SLR și desigur mașina “Победа”, a cărei numere de înregistrare coincide cu anul său de naștere.

Леонид Ярмольник

Dima Bilan are noroc de cadouri. Recent, acesta a primit în dar o mașină Volvo S40. Iar zilele acestea, și-a procurat și un BMW X6M.

Диму Билану

Xenia Sobceak conduce de la vârsta de 18 ani, iar prima mașină a fost un Lexus. Peste trei ani, vedeta a primit drept cadou un Mercedes Benz GL500. Interpreta și-a mai procurat un Bentley Continental GT Speed.

Ксении Собчак

Larisa Dolina iubește confortul. Vedeta deține un Chevrolet Starcraft, care la cât de mare este poate fi cu ușurință transformat într-un birou.

Chevrolet Starcraft,

Automobilul preferat al lui Filip Kirkorov este un Porsche Cayenne, care are nu doar propriul șofer, dar și un paznic. De asemenea, Filip mai deține un automobil Audi A6 în sumă de 65 000 de euro.

Машины Филиппа Киркорова 2 Машины Филиппа Киркорова

O altă vedetă care se poate lăuda că deține mașini scumpe este Timati. Recent acesta și-a procurat un Audi R8, care costă în jur de 300 000 euro. Mașina seamănă foarte bine cu un Lamborghini, iar motorul mașinii a fost făcut la comandă. De asemeana, interpretul mai deține și o motocicletă RVS Honda.

Машины Тимати 2 Машины Тимати 3 Машины Тимати 4 Машины Тимати 5 Машины Тимати 6
Машины Тимати

Alla Pugaciova

Машина Аллы Пугачевой

Nicolai Bascov

Машины Николая Баскова 2

Iosif Kabzon

Машина Иосифа Кобзона

Maxim Galkin

Машина Максима Галкина

Pavel Volea

Машина Павла Воли

Anastasia Volocicova

Машина Анастасии Волочковой

Natașa Koroliova

Машина Наташи Королевой

Valeria

Машина певицы Валерии

Timur Rodrigez

Машина Тимура Родригеса

Ce trebuie să porți dacă ai forme!
Articolul anterior
Video. Această femeie a născut în maşină, timp de un minunt
Articolul următor