Cele mai ascultate interprete de la noi (VIDEO)

Îm ajunul zilei de 8 martie, Unica.md vă aduce topul celor mai ascultate și privite moldovence – artiste, realizat în colaborare cu Compania Mediaforest – Moldova, care a  monitorizat majoritatea posturile de Radio și TV pentru o perioada de 2 luni (01 ianuarie – 01 martie 2013). Astfel, clasamentul arată în felul următor:

Locul 8 – Tatiana Heghea. În preajma sărbătorilor de iarnă, de la sfârşitul anului trecut, interpreta şi-a prezentat primul videoclip din carieră, care o reprezintă cel mai mult – “Eu te iubesc”. În videoclip Tatiana apare alături de antrenorul său de fitness, Ion Frunze, care a jucat foarte bine rolul de iubit al cântăreței. Se pare că atât piesa, cât şi videoclipul au prins bine la publicul autohton, clasând-o în topul celor mai difuzate interprete de la începutul anului, cu peste 37 de ore de emisie, la radio și tv.

Locul 7 – Felicia Dunaf, cu peste 42 de ore de emisie, la radio și tv, dintre care cele mai multe la posturile care au ca public ţintă tinerii. Interpreta a lansat la sfârşitul lui februarie anul curent primul său videoclip “Codename Felice”. Cu acestă piesă, tânăra va participa la Eurovision-ul din anul acesta.

Locul 6 –  Corina Țepeș, cu peste 65 de ore de emisie, la radio și tv, dintre care cele mai multe la posturile cu acoperire naţională.  A avut un an productive la capitolul muzică şi videoclipuri. Videoclipul “Luna” este cel  care a spart topurile şi a ţinut-o în fruntea lor pentru o perioada mai îndelungată.

Locul 5 –  Dianna Rotaru, cea care continuă să uimească fanii săi prin apariţii extravagante şi ţinute sexy, a acumulat  puţin peste 66 de ore de emisie, la radio și tv. La sfârşitul lunii curente, interpreta pregăteşte o altă surpriză pentru fanii şi prietenii ei, un nou videoclip.

Locul 4 – Cristina Croitoru. Interpreta care alături de prietena ei, Karizma, va încerca să convingă peste câteva zile, juriul şi publicul de la Eurovision că merită să reperezinte ţata noastră la  Malmö (Suedia), a acumulat peste 78 de ore de emisie, la radio și tv.

Locul 3 – Cristy Rouge, cu peste 79 de ore de emisie, la radio și tv. Interpreta a întâlnit primăvara mai întrăgostită ca niciodată şi mai fericită. Şi-a lansat primul videoclip şi, se pare, că şi dragostea îi dă târcoale.

Locul 2  –  Nelly Ciobanu. O poziţie demnă de munca depusă. Ştârşitul anului 2012 şi începutul lui 2013 a fost unul productiv pentru una din interpretele cele mai îndrăgite din Republica Moldova. Piesele noi, dar şi şlagărele deja cunoscute au contibuit ca Nelly Ciobanu să adune peste 89 de ore de emisie, la radio și tv.

Locul 1  –  Olia Tira ocupă locul de frunte în topul celor mai difuzate femei de la începutul anului, cu peste 112 de ore de emisie, la radio și tv. Interpreta a lansat de 14 februarie o declaraţie de dragoste cu titlul ”Moi anghel”, la care au început filmările şi chiar a pregătit un making of .

text: Natalia Bodiu

Tatiana Bajurean: „după pastilele de slăbit, am adăugat 30 kg”!
Articolul anterior
Vedetele autohtone şi mamele lor (FOTO)
Articolul următor
Alte articole interesante