Cele mai longevive cupluri de celebrităţi!

Celebritatea şi relaţiile de cuplu longevive nu par a fi două chestiuni compatibile, mai ales când ne referim la generaţiile mai tinere de actori şi cântăreţi. Însă, se pare că acest lucru nu este imposibil în viaţa tumultoasă a vedetelor. Iată câteva cupluri de celebrităţi, care bat toate recordurile:

separator
Denzel-si-Pauletta-Washington

1. Denzel şi Pauletta Washington

Cei doi sunt împreună de 37 de ani. S-au întâlnit în 1977 şi Denzel a cerut-o în căsătorie pe Pauletta de nenumerate ori, ea a aceptat abia în 1983 să-şi oficieze relaţia.

Meryl-Streep-si-Don-Gummer

2. Meryl Streep şi Don Gummer

Cu toţii o admirăm pe Meryl Streep, o actriţă care într-adevar pare că s-a născut pentru a ne face filmele mai frumoase. Spre deosebire de alţi actori care strălucesc pe marele ecrane, dar nu reuşesc să aibă şi o viaţă personală “aşezată”, actriţa, căştigătoare a unui premiu Oscar, şi-a întalnit soţul în 1978, după moartea primului ei soţ, căsătorindu-se în acelaşi an cu Don Gummer. Astăzi, au împreună 36 de ani de căsnicie.

Hugh-Jackman-si-Deborra-Lee-Furness

3. Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Cei doi s-au căsătorit în 1996, la doar un an după ce au s-au îndrăgostit unul de celălalt. Şi pentru că dragostea nu ţine cont de vârstă, Hugh Jackman (46 de ani) nu a fost deloc intimidat de diferenţa de vârstă dintre el şi soţia lui, cu 12 ani mai în vârstă.

Colin-Firth-si-Livia-Giuggioli

4. Colin Firth şi Livia Giuggioli

Şi acesti doi actori simpatici se pot lăuda cu o relaţie de 18 ani. Colin şi Livia s-au întâlnit în 1996 în timpul filmărilor la miniseria de televiziune Nostromo, pentru ca anul următor să se căsătorească.

Tom-Hanks-si-Rita-Wilson

5. Tom Hanks si Rita Wilson

Simpaticul Tom Hanks este constant în ceea ce priveşte dragostea, acest fapt fiind dovedit de relaţia lui cu frumoasa actriţă şi cântăreaţa Rita Wilson, care anul acesta a împlinit 26 de ani.

Goldie-Hawn-si-Kurt-Russell

6. Goldie Hawn şi Kurt Russell

Aceasta este una dintre relaţiile “veteran” de la Hollywood. Cei doi sunt împreună din 1983, şi în ciuda faptului că au împlinit 31 de ani de relaţie, nu au simţit încă nevoia de a se căsători oficial.

Kevin-Bacon-si-Kyra-Sedgwick

7. Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick

După ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Lemon Sky, cei doi au fost inseparabili. Aşa se face că în 1988 s-au căsătorit oficial, exact în anul în care respectiva peliculă a avut premiera.

Elton-John-si-David-Furnish

8. Elton John şi David Furnish

Cei doi sunt împreună din 1993, în anul 2005 intrând într-un parteneriat civil recunoscut de Anglia. Se pare că cei doi vor să se căsătorească oficial anul acesta.

David-Bowie-si-Iman

9. David Bowie şi Iman

Cei doi s-au căsătorit în 1992, la doi ani după ce s-au cunoscut.

Sarah-Jessica-Parker-si-Matthew-Broderick

10. Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick

Gurile rele spun că Sarah Jessica Parker s-ar fi întâlnit cu John F. Kennedy Jr. înainte de a-l întâlni pe actorul vieţii sale, Matthew Broderick. Cei doi şi-au început relaţia în 1991, mergând la altar în 1997.

 

Sursa

 

alte Articole interesante