Cele mai luxoase case ale vedetelor rusești

Câștigă milioane și obișnuiesc să investească banii câștigați în imobile sau afaceri. Îți prezentăm o listă a interpreților ruși care au cele mai luxoase case.

separator

Conform revistei Forbes, interpretul Stas Mihailov, trăiește într-o casă care costă în jur de 1 milion de euro.

Стас Михайлов

O altă casă ce a intrat în acest top este a lui Maxim Galkin. Palatul, care se întinde pe un hectar întreg, costă în jur de jumate de milion de ruble rusești. Însă specialiștii de designer interior afirmă că interiorul costă mult mai mult decât însăși casa.

maxim

Garik Martirasean a procurat soției Janna și fiicei Jasmin un apartament de 5 camere care ajunge la o valoare de 6 milioane de dolari.

Гарик Мартиросян 1

Interpretul rus Dima Bilan și-a cumpărat în sfârșit propria casă de 1 milion de dolari.

bilan 3 bilan Дима Билан

Noua casă a interpretei Vera Brejneva este cu două etaje. Iar agenții imobiliari afirmă că preţul ei ar fi în jur de 2.2 milioane de dolari.

Веры Брежневой

Filip Kirkorov a avut grijă ca urmaşii lui să trăiască în lux. De aceea şi-a procurat o casă foarte mare, pe malul oceanului, care costă în jur de 12 milioane de dolari.

Филипп Киркоров

Iosif Kabzon este proprietarul mai multor case, atât în Moscova, cât și la periferia ei. Însă cea mai scumpă dintre ele este casa în care trăiește împreună cu familia sa, costă în jur de 260 milioane de ruble.

Иосифа Кобзона

Alla Pugaceova locuiește împreună cu cei doi gemeni și soțul Maxim Galkin într-o casă de 280 milioane de ruble.

Алла Борисовна

Cum te îmbraci când plouă?
Articolul anterior
Cum poţi scăpa de alergiile de primăvară?
Articolul următor