Cele mai scumpe diamante vândute în 2016

Revista Forbes a făcut un clasament cu cele mai scumpe diamante, considerate drept cele mai bune prietene ale unei femei, care au fost scoase la licitații în acest an.

separator

blue-diamond-4

În 2016, cu un preţ record de 58 de milioane de dolari a fost vândut diamantul albastru „Oppenheimer Blue”. Piatra a mers sub ciocan în luna mai în cadrul unei licitații care a avut loc la Geneva. Iar în Hong Kong, în aceeaşi lună, a fost cumpărat un alt diamant albastru, însă cu 16 milioane de dolari mai puţin, scrie publika.md.

Diamantul Unique Pink a înregistrat un record la categoria pietrelor de culoare roz, acesta fiind cel mai mare de acest fel din lume. Nestemata de 15 carate a fost vândută cu 31,5 milioane de dolari.

„The Cullinan Dream” este un alt diamant de culoarea albastră care a fost achiziționat cu peste 25 de milioane de dolari. Piatra încorporată într-un inel depășește 24 de carate.

Un inel de o frumusețe rară, creat de designerii de la Cartier, a fost vândut în noiembrie la Geneva. Bijuteria cu diamant de opt carate a mers sub ciocan cu 17 milioane de dolari.

Brăduț original din fructe pentru masa de Revelion
Articolul anterior
Serena Williams se căsătorește cu un magnat! Cum a fost cerută de soție
Articolul următor
Alte articole interesante