Amanda Bynes

A fost vedetă la Nicklelodeon, dar acum lucrează în industria modei.

Peter Ostrum

Avea 12 ani când a jucat în „Willy Wonka & the Chocolate Factory”. Acum are 59 de ani şi este veterinar în Lowville, New York.

Tom Selleck

Actorul mai apare din când în când în filme. Dar a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de ferma sa de avocado.

Liam Gallagher

Fostul solist de la Oasis a mai încercat cu muzica şi după ce fratele lui, Noel, a plecat din trupă pentru o carieră solo. A înființat o trupă nouă, Beady Eye, dar cum nu a mers s-a apucat de afaceri, iar acum deține un brand profitabil de fashion, Pretty Green.

Tony Danza

L-ai văzut în „Taxi” şi „Who’s the Boss”, dar de ceva vreme a renunțat la actorie, iar acum este profesor de engleză în Philadelphia.

Chris Owen

În ciuda faptului că a jucat în „American Pie”, s-a reprofilat, iar acum este chelner.

Vanilla Ice

Deşi prin anii ’90 „rupea” cu piesele sale, cariera lui s-a stins, iar acum lucrează în domeniul imobiliar.

MC Hammer

Toată lumea încerca să danseze ca el la un moment dat, iar piesele sale făceau furori prin discoteci, dar cu toate astea s-a reprofilat, iar acum oficiază nunți, dezvoltă aplicații iPad şi predă despre new media în universități.

Angus T. Jones

Puştiul din „Two and a Half Men” a terminat-o cu actoria şi s-a refugiat în religie, iar acum lucrează pentru o companie multimedia fondată de P. Diddy.

Karyn Parsons

Toată lumea şi-o aduce aminte drept Hillary Banks din „Prințul din Bel Air”, dar acum lucrează la compania Sweet Blackberry, pe care a fondat-o şi care promovează eroi de culoare despre care lumea ştie prea puține lucruri.

Geena Davis

Geena Davis a fost o figură emblematică la Hollywood. Deşi are multe roluri memorabile în palmares şi chiar un Oscar, în 2007 a decis să părăsească luminile rampei şi să înființeze un institut care îi poartă numele şi care se ocupă cu promovarea femeilor în media.

sursa