Cum sunt poreclite vedetele!

Nimănui nu-i sunt pe plac, dar fiecare primește măcar o poreclă în copilărie sau adolescență. Vezi cum au fost porecliți Connect-R, Dan Negru și alte vedete.

separator
Collage

Russell Crowe a mărturisit mai demult că porecla sa, primită în adolescență, este ”Rusty” (Ruginitul).

Benn Stiller s-a ales cu porecla ”Sticky” (Lipiciosul). Actorului nu îi este tocmai pe plac, însă a declarat că o are încă din facultate și că nu știe exact de unde a pornit.

”Grație” faptului că a călcat strâmb în relația cu Robert Pattinson, Kristen Stewart a căpătat porecla de ”Trampire” ( o combinație de ”tramp” și „vampire”). O poreclă dură, la care Kristen nu reacționează prea bine, și e de înțeles de ce.

Este frumoasă, celebră și are o poreclă care nu o amuză deloc. Gisele Bundchen a fost poreclită ”Olive Oil” (ulei de măsline).

Connect-R a mărturisit fără nicio sfială că porecla sa din copilărie este ”scândurică”. Și asta pentru că artistul era foarte slab. „Mama îmi spunea scândurică, lemn uscat, pentru că eram foarte slab”, a afirmat interpretul.

Sorana de la A.S.I.A. a declarat că nici ea n-a scăpat neporeclită în copilărie. Aceasta a povestit că din cauza unui incident petrecut în tren s-a ales cu porecla ”Goe”. Mai exact, solista a tras semnalul de alarmă, oprind trenul în câmp, în timpul unei călătorii cu trenul până la Călărași.

Și Dan Negru a primit o poreclă amuzantă. Grație faptului că reușea să marcheze la baschet, Dan Negru a fost poreclit de către colegii de școală ”Ciorilă”.

sursa

Iulia Albu despre:” Rochiile de mireasă neconvenționale!”
Articolul anterior
Toţi cred că băiatul din imagine are maxim 10 ani! Însă când îi afli vârsta reală rămâi şocat!
Articolul următor
Alte articole interesante