Filmul cu cele mai multe premii la „Zmeura de Aur 2016”

Pelicula „Fifty Shades of Grey” a primit 6 nominalizări la Zmeura de Aur, un trofeu care “premiază” cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

separator
 

520931l-640x0-w-1b821f4c

Nominalizările pentru cea de-a 36-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur au fost anunţate miercuri, la Los Angeles, cu o zi înainte de anunţarea nominalizărilor la Oscar.

Câştigătorii Zmeurei de Aur, un trofeu care se doreşte a fi un fel de antidot faţă de sezonul premiilor de la Hollywood, vor fi anunţaţi pe 27 februarie, cu o zi înainte de gala de decernare a Oscarurilor, organizată de Academia de film americană.

Filmul „Jupiter Ascending” a primit tot şase nominalizări. Alte filme cu nominalizări multiple sunt „Pixels” şi ” Paul Blart Mall Cop 2″.

La categoria „cel mai prost film” vor concura producţiile cinematografice „Fantastic Four”, „Fifty Shades of Grey”, „Jupiter Ascending”, „Paul Blart Mall Cop 2” şi „Pixels”.

Actorul Jamie Dornan va concura la categoria „cel mai prost actor” pentru rolul din „Fifty Shades of Grey”, în care îl interpretează pe Christian Grey.

Adam Sandler este nominalizat de două ori la aceeaşi categorie, pentru rolurile din „The Cobbler” şi „Pixels”. La aceeaşi categorie vor mai concura Johnny Depp („Mortdecai”), Kevin James („Paul Blart Mall Cop 2”) şi Channing Tatum („Jupiter Ascending”).

Dakota Johnson a fost şi ea nominalizată pentru rolul Anastacia Steele din „Fifty Shades of Grey” şi va concura la categoria „cea mai proastă actriţă”, alături de Katherine Heigl („Home Sweet Hell”), Mila Kunis („Jupiter Ascending”), Jennifer Lopez („The Boy Next Door”) şi Gwyneth Paltrow („Mortdecai”).

La categoria „cel mai prost regizor” au fost nominalizaţi cineaştii Andy Fickman („Paul Blart Mall Cop 2”), Tom Six („Human Centipede 3”), Sam Taylor-Johnson („Fifty Shades of Grey”), Josh Trank („Fantastic Four”) şi Andy şi Lana Wachowski („Jupiter Ascending”).

sursa

Ultima declarație șocantă a fetei pierdute!
Articolul anterior
Cum se menține în formă Patrizia de la Master Chef!
Articolul următor
Alte articole interesante