Madonna, detronată. Topul celor mai bine plătite cântăreţe din 2014

Madonna, regina incontestabilă a câştigurilor din domeniul muzical, s-a văzut detronată de mai tinerele ei colege. Celebra artistă nici măcar nu figurează în primele 10 poziţii ale celor mai bine plătite cântăreţe, alcătuit de către Forbes.

separator
Madonna_01_64ae215191

1.De pe poziţia a patra, pe care se situa anul trecut, Beyonce a avansat pe prima cu venituri estimate la 115 milioane de dolari, o sumă de peste două ori mai mare decât cea obţinută anul trecut. Cea mai mare parte a câştigurilor lui Beyonce au fost generate de cel mai recent turneu mondial al său.

RTEmagicC_Beyonce_06.jpg

2.Taylor Swift, la cei 24 de ani ai săi, ocupă locul secund, cu venituri estimate la 64 de milioane de dolari.

RTEmagicC_Taylor-swift.jpg

3.Poziţia a treia a clasamentului a fost ocupată de Pink, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani obţinând în 2014 venituri estimate la 52 de milioane de dolari.

RTEmagicC_Pink_01.jpg

4.Rihanna, cu venituri estimate la 48 de milioane de dolari s-a clasat pe locul al patrulea.

RTEmagicC_Rihanna_16.jpg

5.Pe locul al cincilea a fost desemnată cântăreaţa Katy Perry, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

RTEmagicC_Katy-Perry_01.jpg

6.Jennifer Lopez s-a clasat pe poziţia a şasea în topul întocmit de Forbes, cu venituri de 37 de milioane de dolari.

RTEmagicC_Jennifer-lopez_01.jpg

7.8 O surprinză vine de la locul al şaptelea şi al optulea, care este ocupat, la egalitate, de Miley Cyrus şi Celine Dion, cu venituri estimate la 36 de milioane de dolari fiecare.

RTEmagicC_Miley-cyrus.jpg RTEmagicC_Celine-dion.jpg

9.Lady Gaga ocupă locul al nouălea, cu venituri de 33 de milioane de dolari, după ce anul trecut ocupase poziţia a doua.

RTEmagicC_Lady-Gaga_03.jpg

10.Topul Forbes al celor mai bine plătite femei din industria muzicală în 2014 este completat de Britney Spears, pe poziţia a zecea, cu venituri de 20 de milioane de dolari.

RTEmagicC_Britney-spears.jpg

Forbes a realizat clasamentul după estimarea veniturilor înainte de plata taxelor, pe o perioadă de 12 luni, între iunie 2013 şi iunie 2014, bazându-se pe vânzările de discuri, de bilete pentru concerte, de produse oferite fanilor în timpul turneelor, dar şi în urma unor interviuri cu organizatorii de show-uri, avocaţii şi managerii artistelor.

Sursa

Ghici cine e prezentatoarea din imagine!
Articolul anterior
Cea mai cunoscută SuperNanny din România vine la Chişinău
Articolul următor
Alte articole interesante