O vedetă de la noi, despre infidelitate: „… probabil aș ierta”

Infidelitatea în cuplu a fost discutată și interpretată în mii de feluri. Dar, să vedem care dintre vedetele de-acasă ar fi gata să-și ierte partenerul dacă acesta ar înșela-o.

separator

Cezara: “Infidelitatea e în vogă, așa cum zice lumea. Dacă e infidelitate, nu e dragoste sau ceva nu merge în relație. În acest caz, e bine să discuți cu partenerul despre cele întâmplate… și de ce a procedat așa. Dacă aș putea ierta…nu știu… depinde. Dacă aș discuta și aș înțelege că ceva nu e în regulă în relația noastră, iar eu sunt vinovată, probabil aș ierta. În cazul în care el e cel care poartă o vină, e mai complicat…”

Olivia Furtună: “Infidelitatea a fost și va fi un fenomen social, care se poate întâmpla în orice cuplu, la orice pas. Fie ea fizică, virtuală, romantică sau doar cu gândul …. cert este că e o trădare. Tocmai pentru că putem fi ușor ispitiți, în zilele noastre este important să fim implicați 100 la 100 în relație și să nu lăsăm spațiu de altceva. Eleganța în relație, atitudinea și respectul mențin pasiunea și sentimentele mai bine. Dacă știi ce-ți dorești și prețuiești ce ai…ești mai departe de adulter.

Deși sunt o fire romantică, personal nu mi-am permis și nu mi-aș permite să înșel, și nici nu voi accepta să fiu trădată. Dacă o relație nu mai funcționează… e bine să se pună punct. Trădarea e josnică!”

Mariana Mihăilă: Probabil nu aș putea ierta infidelitatea. De felul meu sunt o persoană foarte devotată, care se implică mult sufletește și dacă omul drag m-ar înșela, va fi mult prea dureros pentru mine. Nu știu cum aș putea trece peste drama aceasta. E mult prea jignitor, consider eu, ca o femeie să fie înșelată în situația în care ea iubește și îi dăruiește omului de lângă ea toată afecțiunea și atenția ei. Eu iubesc mult, sunt foarte corectă într-o relație și sunt fidelă, dar în același timp sunt egoistă și cer multă atenție, respect și devotament!”

10405498_733408260051123_2691697843410830282_n

Roxana: Pot trece peste multe lucruri în viață, dar peste asta nu pot. Sunt femei care știu că soțul este infidel și rabdă pentru păstrarea familiei. Undeva, în adâncul sufletului, admir aceste femei pentru tăria de caracter, nu pentru altceva. Însă, sunt nervi și sănătate până la urmă… Nu, eu n-aș putea să iert… în popor se zice că am uitat, dar n-am iertat……eu n-aș putea nici să uit, nici să iert.”

Tatiana Spînu: „Eu consider că atunci când apare infidelitatea, dragostea nu mai este. Dacă aș putea ierta? Nu!”

12112171_1163219923692788_8516375425430946643_n

 

Sorina Țurcanu

Fanii din Japonia n-au recunoscut-o pe Inna în stradă. Cum s-a deghizat!
Articolul anterior
Lenuța Gheorghiță: ”Am crezut că mor și l-am rugat pe soțul meu să mă îmbrace în ie”
Articolul următor
Alte articole interesante