Odihnește-te pe plajele Greciei cu doar 180 euro. Vezi ofertele de la Perfect-Tur!

Încă nu ai decis pe ce plajă să te odihnești în vacanța de vară? Nu știi unde sunt cele mai bune prețuri atât pentru cupluri cât și pentru familiile cu copii? Grecia este destinația perfectă, care impresioneaz

separator
ă de fiecare dată cu locurile pitorești, arhitectura unică și atracțiile turistice. Compania Perfect-Tur îți oferă cele mai avantajoase prețuri pentru cele mai exotice destinații! Acum sunt mult mai multe posibilități de a ajunge în Grecia, chiar și cu bugete mai mici.

În 2015, compania Perfect-Tur va avea 3 programe charter cu plecări din Chișinău: peninsula Halkidiki, insula Thasos cu autocarul și pe insula Creta cu avionul.

Programul de charter începe din luna mai și continua până la sfârșitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie.

Pentru peninsula Halkidiki prețurile încep de la 180 de euro. Oferta include: transport autocar tur-retur, cazare pe 7 nopți și 8 zile, asigurare medicală pentru o persoană. Dacă îți dorești și două mese incluse, atunci trebuie să achiți 190 de euro. Hotelurile se află lângă plajă, dispun de restaurante, piscine, zone de odihnă pentru copii și alte comodități.

hal halk hue huel
hui

Dacă vrei să te odihnești pe insula Thasos, trebuie să scoți din buzunar de la 215 euro, iar pentru insula Creta, de la 299 euro.

th thas thasos thj
thl cret crt

Pe lângă aceste destinații de bază, Perfect Tur îți mai oferă șansa de a merge pe insulele Corfu, Zakynthos, Lefkada, Rhodes, Evia, Kos, Santorini, dar cu transport individual.

De ce depind prețurile?

  • Categoria hotelului. De la apartamente, vile până la hotele de 2, 3, 4 și 5 stele.
  • Programul de mese: fără masă, cu 2-3 mese și all inclusive.
  • Perioada în care faci rezervarea. Hotelurile au un program de bonusuri pentru clienți. Dacă rezervezi vacanța din timp, vei beneficia de reduceri. Cele mai mari reduceri încep în luna ianuarie, cu 30-35 %,  și continuă până în luna aprilie, cu 5-10%.
  • Perioada vacanței. Pentru că cererea cea mai mare este de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august, și prețurile sunt mai ridicate în această perioadă. Cele mai ieftine oferte sunt pentru luna mai, începutul lunii iunie, septembrie.
cre xe

Compania Perfect-Tur îți propune oferte în dependență de necesitățile, cerințele și bugetul de care dispui.

Tinerii dornici de distracții se pot odihni în zonele cu multe cluburi de noapte. Stațiunea Hersonissos de pe insula Creta este perfectă pentru ei.

Persoanele care merg în vacanță cu copiii – pot opta pentru hotelurile de 4 și 5stele cu all inclusive. Acestea au cluburi pentru copii, activități sportive, prezentări, seri grecești, muzică.

Cuplurile care își doresc intimitate pot alege hotelurile liniștite, cu mic dejun și cină inclusă, în orașele frumoase din punct de vedere arhitectural.

Grecia poate fi descoperită și 10 ani la rând deoarece fiecare zonă turistică este diferită: ca poziționare geografică, ca istorie, ca arhitectură, și ca civilizație.

Tot ce trebuie să faci, este să alegi destinația pe care vrei să o descoperi!

Vacanță plăcută!

perfect turPerfect Turbd. Ștefan cel mare 182, of. 202
MD2004, Chișinău, MoldovaTel: 022 850 750
GSM: 079 406295
info@perfect-tur.md
www.perfect-tur.md

Iată ce spune data nunții despre căsnicia ta
Articolul anterior
Jennifer Lopez şi Marc Anthony, împreună pentru o zi
Articolul următor
Alte articole interesante