Sunt tineri și putred de bogați!

Se pot lăuda cu averi la care mulţi doar visează. Iată-le pe cele mai 

separator
tinere vedete bogate !

 

Taylor Swift

Deşi nu este foarte cunoscută printre români, cântăreaţa de 22 de ani se bucură de un mare succes în America. Potrivit forbes.com, Taylor Swift a devenit, datorită veniturilor anuale de 57 mil de dolari, cea mai bine plătită actriţă de până în 30 de ani.

Justin Bieber

La doar 18 ani, „idolul” adolescenţilor nord-americani se poate lăuda cu o avere de aproximativ 55 de milioane de dolari.

Kristen Stewart

Interpreta personajului Bella Swan din „Amurg/ Twilight” este cea mai bine plătită actriţă în ultimul an, potrivit revistei Forbes. Vedeta în vârstă de 22 de ani a obţinut venituri de 34,5 milioane de dolari în perioada mai 2011 – mai 2012. Ea a „detronat-o” pe Angelina Jolie, ocupanta primului loc în topul de anul trecut, care a coborât în acest an pe poziţia a patra. Pe lângă „Twilight”, Kristen Stewart a mai jucat în „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman”.

Miley Cyrus

Vedeta serialului „Hannah Montana”, în vârstă de 19 ani, a adunat frumuşica sumă de 29 de milioane de dolari în ultimul an.

Taylor Lautner

După ce a apărut în câteva episoade din „The Bernie Mac Show”, „My Wife and Kids” şi „Twilight”, Taylor Lautner a ajuns în topul celor mai îndrăgiti dar şi celor mai bine plătiţi actori. La 20 de ani, actorul se poate lăuda cu venituri care depăşesc 26 milioane de dolari.

Jaden şi Willow Smith

Familia lui Will Smith este cu siguranţă una dintre cele mai talentate, dar şi cele mai bogate. Numai cei doi copii ai actorului, Jaden şi Willow, au adunat împreună o avere frumuşică de aproximativ 54 de milioane de dolari.

Sursa

Ion Druță “retrăiește grozav” din cauza celor care nu-i citesc operele!
Articolul anterior
Natalia Morari: ”Sunt însărcinată de prin luna decembrie și tot nu nasc”
Articolul următor
Alte articole interesante