Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut!

Au palate de sute de metri, vile prin toate orașele, terenuri, mașini luxoase și mult aur. Faceți cunoștință cu cei mai bogați romi din România, potrivit portalului stareanatiunii.com!

separator
  1. Ionelaș Cârpaci din Timișoara este cel mai bogat rom din România, cu o avere estimată la 13 milioane de euro.Cârpaci se Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! află în fruntea unui clan de romi de mătase care, în ultimii ani, au pus mâna pe clădiri și terenuri în valoare de milioane de euro, aflate în centrul istoric al Timișoarei. Clanul Cârpaci a reușit să își desfășoare afacerile în liniște datorită legăturilor sale cu procurori, judecători, notari și oameni din poliție. În afară de terenuri și o mulțime de vile și clădiri de patrimoniu, Cârpaci este și proprietar de cavouri într-un cimitir din Timișoara. Cu gresie, marmură, turnulețe și termopane, canapele, fotolii și televizoare, un astfel de mini-palat funerar costă în jur de 11.000 de euro.
  2. Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! Lucia Seifert şi soțul ei, Petru Jurj, dețin o avere estimată la 11 milioane de euro, bani care provin din afaceri imobiliare ilegale desfășurate în Timișoara. Cuplul este stăpânul mai multor clădiri istorice, cu o arhitectură frumoasă din centrul orașului. De asemenea, ei dețin un palat țigănesc pe care și l-au construit sub forma unui hotel. Această clădire este cea mai valoroasă, fiind estimată la peste 3 milioane de euro.Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut!
  3. Cu o avere de 7 milioane de euro, bulibașa Ferdinand Stănescu din comuna Grajduri, județul Iași, este cel mai bogat rom din Moldova. Averea lui constă în palate, mașini luxoase și foarte mult aur. În palatele sale găsești băi cu jacuzzi, porți de lemn în stil maramureșean, trofee de vânătoare agățate pe pereți și camere în care ai putea să întorci o limuzină, de 18X16 metri.
  4. Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! Silvian Ilie Filoti, cunoscut sub numele de “Fulguță”, este bulibașa romilor din cartierul Fața Luncii din Craiova, Dolj, unde deține o vilă impunătoare. Cu o avere de 6,3 milioane de euro, Fulguță este cel mai bogat rom din Oltenia. El a moştenit şefia peste cartierul Fața Luncii de la tatăl său, “Fulgeran”, care în tinereţe era cel mai de temut dintre romii din Oltenia.Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut!
  5. Toma Miuţescu din Vâlcea are o avere de 6 milioane de euro. El face parte din clanul Miuțescu, aceasta întinzându-se în mai multe județe din România. În total, averea clanului este între 10 și 15 milioane de euro. Toma și Aurelia Miuțescu dețin un palat cu mobilă de lux, foițe de aur pe pereții interiori sau Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! candelabre cu cristale.
  6. Mihai Țiganu’ este cel mai bogat rom din Corbeanca, județul Ilfov, având o avere de 4,3 milioane de euro. Averea și-a dobândit-o după ce ”a lucrat”, cu mulți ani în urmă, în Statele Unite ale Americii. Dincolo de aur și mașini, Mihai Țiganu are mai multe palate în Corbeanca și o vilă la Chicago.
  7. Dan Finuțu din comuna Buzescu, județul Teleorman, se mândrește cu o avere de 4 milioane de euro. Dan Finuțu a devenit celebru după ce și-a ridicat în Buzescu o vilă care copiază întocmai clădirea Judecătoriei din Caracal. Acesta deţine un en-gros în Alexandria și are mai multe firme prin toată România.Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut!
  8. Stela Mihai, șefa romilor din Strehaia, are o avere de 4 mililoane de euro. Aceasta deține case, terenuri, mașini și 12.000 de galbeni. Stela Mihsi mereu poartă câte două lanțuri de aur la gât, Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! cercei uriași în urechi și inele groase pe degete.
  9. Bercea Mondialu‘ din Slatina, Olt, are o avere estimată la 3,7 milioane de euro. Acum, acesta se află în închisoare, fiind judecat pentru că și-a înjunghiat propriul nepot.
  10. Dan Stănescu din orașul Costești din județul Argeș are o avere de 3,1 Top 10 cei mai bogați romi de peste Prut! milioane de euro. În decembrie 2007, acesta a fost proclamat „regele internațional al tuturor romilor creștini de pretutindeni” de către împăratul romilor Iulian Rădulescu de la Sibiu.

Sursa

Mămicile de la Protv se laudă cu pozele copiilor!
Articolul anterior
Olga Busuioc își vinde hainele! Vezi unde va avea loc târgul!
Articolul următor
Alte articole interesante