Top 10 cele mai scumpe sticle de apă de pe glob!

În comerț există o diversitate mare de apă îmbuteliată, cu toate acestea sigur nu știai că sunt sticle de apă minerală din care cineva cu greu și-ar putea permite să bea măcar o picătură. Asta deoarece prețul sticlelor este unul foarte mare, ceea ce le transformă în adevărate produse de lux.

separator

Iată care sunt cele mai scumpe ape din lume:

10. AquaDeco

AquaDeco se găsește în tuburi de 750 ml, disponibile la prețul de 12 dolari. Apa este extrasă din izvoarele glaciare neatinse și nealterate din Canada și, prin urmare, este cea mai pură formă de apă. Compania a câștigat chiar și medalia de aur pentru cel mai bun izvor de apă non-carbogazoasă în 2007. Buteliile sunt atractive mai ales pentru ornamentele sale.aquadeco1

9. Christian Lacroix–Evian 2008, ediție limitată

Compania franceză Evian, care lansează o nouă ediție de apă îmbuteliată în fiecare an, a colaborat cu celebra casă de design Christian Lacroix, pentru a crea ediția Christian Lacroix. Sticla prêt-à-porter, cu un design cu fulg de nea pliat pe dantelă este mai ușor de găsit, în timp ce sticlele haute-couture în formă de păpușă sunt doar 99 la număr în toată lumea.

christian-lacroix-evian-2008-limited-edition1

8. 10 Thousand BC

Protejată ecologic, într-o zonă izolată, nelocuită de animale și oameni, fiecare sticlă de 750 ml cu această apă, este disponibilă la un preț de 14 dolari și este, fără îndoială, apa oamenilor bogați.

10-thousand-bc1

7. Veen

Veen Waters a fost ideea unui grup de prieteni care au creat un start-up în 2006. Cu prețul de 23 dolari, fiecare sticlă  de Veen conține apă din izvorul Konisaajo din Laponia finlandeză. Apa are un conținut extrem de scăzut de minerale, motiv pentru care este cunoscută pe plan internațional. Băutura are un gust neobișnuit de neted. Veen este disponibilă în 23 de țări din Europa.

veen-waters1

6. Hawaiian Deep Sea Water

Hawaiian Deep Sea Water provine din adâncimile Oceanului Pacific, deci este lipsită de orice fel de poluant. Fiecare sticlă costă 33.5 dolari.

hawaiian-deep-sea-water1

5. Bling H2O

Kevin G. Boyd a creat acest high-end de apă îmbuteliată, care a fost disponibil inițial doar pentru unii actori și sportivi. Apa este ambalată în sticle mate împânzite cu cristale Swarovski. Fiecare sticlă costă 40 de dolari.

bling-h2o1

4. Hello Kitty Fillico

Pentru a sărbători cea de-a 35-a aniversare Hello Kitty, compania japoneză “apa de bijuterii” Fillico, a lansat linia ”Hello Kitty  apă de lux”. Fiecare sticlă este încrustată cu Swarovski și are un preț de 100 de dolari. Sticlele sunt disponibile în  5 culori.

fillico1

3. Fillico

De la compania japoneză Fillico vine o altă apă îmbuteliată la prețul de 219 dolari per sticla. Apa este din Osaka, Japonia, și este ambalată într-un tub elegant, construit ca o piesă de șah, special pentru un rege sau o regină. Sticlele sunt decorate cu cristale Swarovski și acoperite cu coroane de aur cu multe pietre.

hello-kitty-fillico1

2. Kona Nigari Water

Apa Kona Nigari este desalinizată și a fost colectată din cele mai adânci zone ale oceanului. Fiecare sticlă costă 402 dolari. Se consideră că apa ajută la pierderea în greutate, îmbunătățește tenul și culoarea pielii și reduce stresul.

kona-nigari-water1

1. Aqua di Cristallo “Tributo a Modigliani”

Aqua di Cristallo “Tributo a Modigliani” este o sticlă de apă creată de Paolo di Verachi. Sticla este realizată manual și este încrustată în aur de 24 de karate. Apa este un amestec de ape de izvor din Fiji și Franța. Aceasta poate fi achiziționată la prețul de 60.000 dolari.

acqua-di-cristallo-tributo-a-modigliani1

sursa

Un model rus a fost omorât de martorii care încercau să-i acorde primul ajutor
Articolul anterior
Băieții de la Zebra Show au pozat fără haine!
Articolul următor
Alte articole interesante