Top 7 zodii care spun cele mai multe minciuni!

Probabil ca nu există cineva care să nu fi mințit vreodată. De obicei, avem încredere în cei din jur și în noi înșine, însă, uneori, gestul de a minți este doar o încercare de ne a ascunde adevăratele emoții. Alteori, ,,minciuna albă” este concepută pentru a nu răni interlocutorul, din punct de vedere moral. Unii oameni, însă, obișnuiesc să spună minciuni în mod constant. Acest horoscop vrea să te ajute să descoperi persoanele din jurul tău care nu spun întocmai ceea ce gândesc.

separator
28(1)

Locul 7: Peștii

Peștii nu sunt înclinați să mintă. Ei sunt foarte buni și empatici: e suficient doar să-ți observe tristețea, sau neliniștea din ochi și, imediat, vin să te consoleze. Peștii sunt prea sensibili și generoși pentru a recurge la înșelăciune. Dacă totuși aleg să spună o minciună, ei fac acest lucru pentru a nu-ți face vreun rău ori, poate, pentru a ascunde un adevăr dureros. Peștii au, însă, și o altă trăsătură: dacă își doresc ceva foarte mult, ei vor face orice pentru a reuși. Din moment ce peștii, vulnerabili din fire, nu vor putea vreodată călca pe tine, aceștia vor apela la diverse șiretlicuri: vor manipula cu milă, vor face orice pentru a-și realiza scopul, insinuând, totodată, că sunt nevinovați și plini de naivitate.

Locul 6: Săgetătorul

Săgetătorii sunt, de obicei, distractivi, iubitori de libertate și spontani. Ei sunt dornici de a reuși în orice aspect al vieții. Săgetătorii, mereu, își doresc mai mult pentru sine și pentru cei dragi. În cazul în care nu pot realiza acest lucru prin zel și sârguința, ei vor denatura în mod intenționat adevărul. Săgetătorii nu tind să mintă, poate de aceea farsele lor ies atât de naturale.

Locul 5: Leul

Unul dintre cele mai determinate, neînfricate și energice semne zodiacale. Leii au, însă, un mare dezavantaj – sentimentul sporit de evlavie în raport cu propria persoană. În scopul de a-și flata vanitatea, aceștia sunt în stare de orice. Leilor le place să își asume riscuri, să meargă pe o muchie de cuțit, pentru că așa le este temperamentul. Acești oameni cred cu tărie că ei sunt cei mai buni. Important pentru lei este să-și mențină brand-ul și imaginea de sine. Pentru aceasta, leii pot recurge la orice trucuri și înșelătorii. În același timp, ei nu preferă să piardă timpul pe fleacuri, și, prin urmare, deseori mint pentru a evita un interogatoriu sau o hărțuire plictisitoare.

Locul 4: Racul

Buni și mărinimoși, racii adesea se ascund sub armura grea și impenetrabilă. Aceștia sunt foarte loiali și sinceri, dar îi pot minți, cu ușurință, pe cei care nu îi consideră suficent de aproape. În general, racii sunt foarte sensibili și binevoitori. Minciunile le folosesc numai în scopul de a-și ascunde vulnerabilitatea.

Racii, mai curând, se mint pe ei înșiși decât pe cei din jur. Ei sunt atât de sensibili încât își creează singuri probleme pentru care, ulterior, să sufere enorm. Dacă îi întrebi motivul, aceștia îți declară într-un mod dramatic că, la ei, totul e în regulă.

Locul 3: Berbecul

Berbecul nu pare să fie un mincinos tipic. El este prea leneș să-și amintească propriile minciuni. Arsenalul acestora este dominat de alte metode de realizare a obiectivelor. Cu toate acestea, există o condiție care îl poate face să mintă – atunci când îi îngrădești libertatea. Faptul de a se afla în siguranță, stabilitatea și independența sunt principalele lor priorități, iar dacă ceva sau cineva încearcă să rupă acest echilibru, ei vor minți, orbiți de dorința de a restabili libertatea și pacea.

În plus, Berbecul adoră să fie primul în toate, cel mai bun, câștigător. Și în scopul de a scoate în evidență acest lucru, ei sunt gata să-ți dea o mie de argumente false. O fac cât mai repede posibil și agresiv, încât adversarul nu are nici măcar timp pentru a-și da de seamă.

Locul 2: Gemenii

Dualitatea este cea de-a doua natură a gemenilor. Acesta este motivul pentru care Gemenii ocupă locul doi printre cele mai mincinoase și înșelătoare zodii. Ei sunt foarte politicoși și amabili, le este frică să ofenseze sau rănească pe cineva, mai ales dacă acest lucru le știrbește reputația. Ipocrizia – caracterul dominant al gemenilor. Ei încearcă să mulțumească pe toată lumea, oferind promisiuni false și complimente. În apărarea sa, aceștia clipesc inocent și candid, îți vor explica că, anterior, într-adevăr a crezut asta, dar, situația s-a schimbat, planurile sunt deja altele și, în general, ele, de fapt, nu mai contează.

Gemenii, deseori, se mint pe ei înșiși. Aceștia se află, mereu, într-o luptă cu două forțe opuse. Ei sunt plini de contradicții și de contraste, așa că nu ar trebui să fii supărat dacă gemenii te mint pe față. Cel mai probabil, ei nu fac acest lucru din răutate. Pur și simplu, așa le este firea și nimic nu se poate face cu privire la aceasta.

Locul 1: Scorpionul

Scorpionii, cei mai aprigi și profunzi dintrre toate semnele zodiacului, trebuie să dețină controlul asupra totul, de la propriile lor emoții și până la faptul cum sunt acestea recepționate de interlocutorul său. Pentru a controla stabilitatea și puterea, ei vor țese o pânză deasă de intrigi și înșelătorii, în care este practic imposibil să-i prinzi. Scorpionii sunt buni observatori, foarte subtili și vicleni, de aceea este practic imposibil să le demonstrezi vinovăția și faptul te-au mințit în vreun fel.

De asemenea, scorpionii sunt niste actori desăvârșiți: ei pot să te susțină și să te consolize atunci când te afli într-un necaz, chiar dacă, în realitate, consideră că ai meritat-o pe deplin. Sunt răzbunători, de accea nu trebuie să-i ștergi de pe listă, chiar dacă ai impresia că ați îmbunătățit relația și totul merge strună între voi. În schimb, scorpionii își dau seama de la distanță atunci când sunt mințiți și manifestă maximă precauție în raport cu acest fapt.

Trebuie să amintim că horoscopul presupune doar o predispoziție oarecare în raport cu însușirile unui anumit semn zodiacal. Este posibil ca educația și calitățile individuale ale persoanei să o lipsească pe aceasta de obiceiul de a denatura în mod constant adevărul.

 

Cel mai tare moment de la ,,Românii au Talent”! Chinezul care a cântat în limba română, a trecut direct în semifinală
Articolul anterior
Mai mulți copii și mamele lor s-au intoxicat, după ce au luat masa în cantina unui spital din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante