Top cei mai râvniți burlaci din România!

Bărbații frumoși și celebri au fost mereu cei mai doriți de femei. Dacă îți dorești ca unul dintre ei să fie alături de tine, vezi cine sunt burlacii râvniți din România.

separator

Tudor Chirilă

Tudor este un sentimental înrăit, dar care nu prea își dorește familie și copii . Este bărbatul misterios care a trezit mereu curiozitatea celor din jur.

1 2 3

Smiley

Cu un zâmbet simpatic, mereu bine dispus și îmbrăcat impecabil, Smiley a avut dintotdeauna lipici la publicul feminin. Plus că mai are acele mișcări de dans provocatoare și un corp bine lucrat.

1 2 3

Dan Bălan

Deși este originar de la noi, Dan Balan a cucerit România și mai apoi întreaga lume. A cunoscut succesul încă de pe la 20 de ani, când cânta în trupa O-Zone.

1 2 3

Marius Moga

„Micul Mozart” a frânt inimile multor domnișoare cu șarmul și hit-urile pe care le scoate pe banda rulantă. E recunoscut pentru ușurința cu care compune, iar presa spune că 70% din producția muzicală românească i se datorează. Cert este că Moga e tânăr și destul de… disponibil, dacă ne luăm după ultimele bârfe mondene.

1 2 3

Horia Tecău

Serios, atletic și un foarte bun tenisman, Tecău este unul dintre cei mai doriți burlaci, mai cu seamă de când a intrat în atenția tuturor câștigând finala de dublu mixt de la Australian Open, în ianuarie 2012.

Horia este foarte discret în legătură cu viața lui amoroasă, dar se zvonește prin presă că ar avea o relație cu Andreea Raicu.

1 2 3

Adrian Cristea

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are o relație intens mediatizată cu Biana Drăgușanu, cu despărțiri și împăcări, declarații-șoc prin presă.

1 2 3

Cătălin Botezatu

Designerul a știut mereu să se apropie și să se facă adorat de sexul frumos. A avut relații cu multe femei frumoase, însă zvonurile că ar fi homosexual nu au încetat să apară.

Indiferent de orientarea lui sexuală, el rămâne un burlac râvnit de multe femei.

1 2 3

Ștefan Stan

Cu vocea lui suavă, carisma înnăscută și cu puțin ajutor stilistic – a impresionat o mare parte din publicul feminin – Ștefan Stan a reușit să se impună în cadrul concursului Vocea României.

Deci este un burlac talentat, carismatic și generos.

1 2 3

Andrei Leonte

O altă tânără speranță a muzicii românești – Andrei Leonte are mii de fane care suspină când apare pe scenă și începe să cânte.

A câștigat la X Factor premiul de 200.000 de euro, dar principalul lui atuu este  tinerețea, talentul și carisma.

1 2

text: Iulia Arnaut

Voalul de mireasă – culori, mărimi și coafură potrivită
Articolul anterior
Cele mai sănătoase obiceiuri pentru viața de cuplu!
Articolul următor
Alte articole interesante