Top cei mai sexy tătici!

Bărbații lumii mondene nu sunt doar oameni talentați, tați grijulii, dar și cei mai sexy bărbați din lume. Vă prezentăm mai jos cei mai sexy 9 tătici de la Hollywood.

separator

David Beckham deține titlul de unul dintre cei mai frumoși tătici din lume. Are o familie frumoasă și puternică, alcătuită din patru copii.

1 2 David and Victoria Beckham with their children in Santa Monica, CA

Pe locul doi îl putem clasa pe actorul Johnny Depp. Acesta educă o fiică de 13 ani, Lily-Rose și un băiat de 10 ani, Jack Christopher.

1 2 3

Orlando Bloom, la vârsta de 35 de ani este cel care ocupă locul trei, în topul celor mai sexy tătici.  Este considerat unul dintre cei mai atrăgători tătici, deoarece crește cu o atenție și dragoste enormă pe fiul său Flynn.

1 2 Exclusive... Orlando Bloom And His Son Flynn Shop In Beverly Hills

Australianul Hugh Jackman, ocupă această poziției nu doar datorită fizicului, personalității şarmante, dar şi faptului că este un părinte grijuliu. Nu odată a fost fotografiat în compania celor doi copii ai săi.

1 2 3

Chris Hemsworth, în vârsta de 29 de ani, a aparut adesea în fața presei în ipostaza de tată grijuliu. Acesta a fost fotografiat des purtându-și în brațe fiica în vârstă de zece luni, India Rose.

1 2 3

Ben Affleck este fericitul tătic a două fetițe: Violet și Seraphina. Acesta, deși este foarte ocupat în ultima perioadă, găsește mereu timp pentru a fi alături de fiicele lui.

Ben Affleck takes his daughters Violet and Seraphina to the Brentwood farmers market 2 3

Matt Bomer, starul serialului de succes “White Collar”, este tatăl a trei băieți: Kit, Henry și Walker, pe care îi are împreună cu partenerul său, Simon Halls. Acesta nu pierde nicio ocazie să fie alături de aceste trei comoari ale sale.

 

1 2 3

Colin Farrell, tată a doi băieți: James și Henry a ocupat poziția opt, surclasându-l chiar pe Brad Pitt.

1 2 3

Brad Pitt ocupă de această dată locul nouă. Cei șase copii ai săi, se simt protejați și iubiți, iar actorul a declarat că dacă nu ar fi ei, viața lui nu ar fi atât de frumoasă.

1 Brad Pitt And Angelina Jolie Arrive In Japan Brad Pitt, Angelina Jolie and children at Haneda International airport, Tokyo, Japan - 08 Nov 2011

text: Iulia Arnaut

Ce dezamăgire: Un interpret de la noi, dezbrăcat de Delia!
Articolul anterior
Chirurgul estetician din natură. Reface frumuseţea pielii și combate acneea
Articolul următor