Top cele mai frumoase comedii romantice!

Vin Sărbătorile și printre atâtea vizite pe la prieteni și familie, trebuie să avem și alternative pentru a ne petrece liniștiți vacanța. Astfel, m-am gândit la tine și voi trece în revistă câteva comedii romantice care mi s-au părut mai interesante, emoționante și desigur amuzante. Eu îți urez vizionare plăcută și sper să savurezi din plin magia Sărbătorilor!

separator


1. Neighborhood Watch

Un grup de tați își apără familiile, încercând să descopere complotul ce ar putea duce la distrugerea Pamântului. Și cum ei cred că orice idee este bună, inventează o poliție comunitară care ar salva omenirea. Este un film vesel și foarte bun de privit.

2. Keith

Un film superb, despre Natalie, o populară eleva de 17 ani, care trăiește viața din plin. Însă, realitatea se schimbă atunci când în peisaj apare Keith Zetterstrom, un băiat de care tânăra se îndrăgostește la nebunie. Doar că băiatul ascunde un secret tragic…

3. Just My Luck

Este un film despre cum câștigi dar și cum pierzi norocul. Este vorba despre Ashley, o tânără norocoasă a cărei stea nu ştie decât să urce și Jake, un tânăr ghinionist care parcă s-a resemnat deja în faţa necazurilor prin care trece adesea. Dar nici nu știi când lucrurile pot lua o cu totul altă întorsătură…

4. The Five-Year Engagement

Filmul este despre cum iubești pe cineva și ești gata să faci orice pentru a fi alături de el. Este un film romantic, dar și foarte nostim, care îți va ridica dispoziția.

5. My Sassy Girl

Este despre povestea primei și ultimei dăți când Charlie Bello se îndrăgostește cu adevărat, de la prima vedere. De frumoasa Jordan, care însă are o problemă, buclucul este principalul criteriu care o caracterizează. Un film sensibil și comic…

6. Nae meorisokui jiwoogae (A Moment to Remember)

Împărţit în patru segmente, A Moment To Remember urmărește tema descoperirii şi a pierderilor într-o relaţie, cauzate de boala Alzheimer.

7. This means War

Doi ageni CIA, bine antrenați și cu experiență bogată fac o echipă grozavă, iar faptul că sunt prieteni din copilărie şi parteneri inseparabili în misiuni, îi transformă într-o forţă greu de învins. Totul însă se schimbă, atunci când află că sunt îndrăgostiți de aceeași femeie.

8. Life Is Beautiful

Viața este frumoasă și ar trebui să ne bucurăm de ea în orice moment. Roberto Benigni reușește să transforme o zi obisnuită într-o serie de întâmplări comice, iar un război într-o joacă. Acesta este un film impresionat care pornește o comedie romantică și se termină ca o lecție de viață.

9. Brave

În Scoţia, în regatul condus de Regele Fergus, Merida este o prinţesă cu o personalitate puternică, o fiică neascultătoare şi un foarte bun arcaş. Ea sfidează obiceiurile sacre ale ţării şi determină harababură în tot regatul.

10. What To Expect When You´re Expecting

Cinci cupluri așteaptă să devină părinți, însă, habar nu au ce îi așteaptă. Cu umor, dar şi multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte. Filmul este inspirat de bestsellerul „What to Expect When You’re Expecting”, carte aleasă în SUA drept una dintre cele mai influente din ultimele decenii.

11. The Campaign

Deși s-ar părea că are experiență din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur și simplu, fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent. După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceriști bogați decid să-l dea jos de la putere, așa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv și neinițiat, dar cu o apariție modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.

Text: Iulia Arnaut

Trucuri pentru nunta pe timp de criză!
Articolul anterior
Soția lui Valy Boghean în ultimul termen de sarcină
Articolul următor
Alte articole interesante