Top cele mai sexy celebrități tatuate. Vezi unde!

Ele nu sunt doar foarte hot

separator
și sexy, sunt și puternice și determinate să nu fie interesate ce spune lumea despre faptul că își poartă cu mândrie tatuajele în cele mai speciale locuri ale corpului, aflate sau nu la vedere.

81st Annual Academy Awards - ArrivalsAngelina Jolie are peste 20 de tatuaje, unele acoperite, unele la vedere, unele aflate sub un strat considerabil de fard. Actrița afișează tatuaje în tot felul de dialecte cum ar fi scrieri arabe, o incantație budistă și o frază latină care are semnificația “arăt ridicol de bine”. Cel mai sexy tatuaj al lui Jolie se află pe spatele ei și reprezintă un tigru bengalez.

Transformers: Revenge Of The Fallen - Germany PremiereMegan Fox are opt tatuaje confirmate care reprezintă de la portretul lui Marilyn Monroe pe un umăr până la un simbol yin și yang. Sexoasa cu ochi albaștri are și numele primului ei soț tatuat pe corp, pe șold. Probabil că multe alte însemne ar arăta super pe trupul ei care este ca o operă de artă în ale tatuajului.

81st Annual Academy Awards - ArrivalsEvan Rachel Wood ocupă un loc fruntaș în acest clasament, aproape de Angelina Jolie și Megan Fox. Excentrica actriță are la rândul său nouă tatuaje. Două dintre tatuaje sunt ode dedicate unor cărți pentru copii, are un desen Shel Silverstein pe spatele ei și un tatuaj inspirat Dr. Seuss Lorax sub sânul stâng. Mai are și un tatuaj inspirat de Edgar Allen Poe.

MTV TRL With PinkPink are 25 tatuaje pe întreg corpul său. Are un tatuaj numit “Mr Pink” pe un umăr, are pe spatele gâtului un tatuaj cu un cod de bare, un portret al câinelui ei numit Elvis pe braț, câte o fundă pe spatele fiecărui picior, o broască pe piciorul stâng și o inimă roșie pe talpă. Acestea sunt doar câteva…

Christina-AguileraChristina Aguilera este și ea în topul celebrităților sexy, cu super voce și mega tatuaje. Vedeta are tatuat “Xtina” în spatele gâtului, două teme Hebrew și un “Te Amo Siempre” pe brațul drept (în spaniolă “te voi iubi mereu”). Mai are un tatuaj Mickey Mouse amplasat în zona bikini-ului. Cântăreața mai are unele tatuaje scandaloase.

M.A.C Chinese New Year PartyCand te uiti la Pamela Anderson, probabil că nu tatuajele ei sunt primele care îți pot sări în ochi, însă are unele din cele mai simple dar sexy tatuaje dintre vedetele sexy. Are un tatuaj pe deget pe care scrie “Tommy” (e vorba despre fostul soț Tommy Lee) și pe care l-a schimbat în “Mommy” după divorțul lor, are un tatuaj de bun gust pe spate și un altul pe brațul stâng reprezentând o sârmă ghimpată. Pe ea arată chiar sexy.

rihannalUltima celebritate sexy din acest top este probabil una din cele mai sexy femei, este vorba de cântăreața Rihanna. Rihanna are o notă muzicală tatuată pe sprânceană, cuvântul “love” (dragoste) tatuaj pe degetul ei mijlociu, un trăgaci, semnul ei astrologic în spatele urechii drepte. În total, Rihanna ar avea 16 tatuaje.

Sursa foto: www.guyspeed.com si Getty Images.

Sursa

Reţetă longevităţii de la tibetani
Articolul anterior
Lenjeria intimă pe care o urăsc bărbații!
Articolul următor
Alte articole interesante