Topul celor mai norocoase zodii. Tu pe ce loc te clasezi?

Este indubitabil faptul, că astrele ne influențează în mare parte viața. Poate ai observat și tu, nu odată, că unii oameni sunt mai norocoși, alții din păcate mai puțin. Vezi în informațiile de mai jos, topul celor mai norocoase zodii.

separator
copilarie-1
Locul 12 – Rac
Racii sunt extrem de sensibili și la acest contribuie și faptul că nu prea le surâde norocul foarte des. Cu toate acestea, dacă nu ar mai fi atât de negativiști, s-ar părea că norocul trece mai des și pe la ei.


Locul 11 – Fecioară
Fecioarele sunt obișnuite să lucreze mult pentru lucrurile pe care și le doresc, iar rezultatele eforturilor lor nu ezită să apară. Chiar dacă nu par să fie extrem de norocoase, reușesc mereu să își ducă la îndeplinire planurile.

Locul 10 – Balanţă
Balanțele își distrag foarte ușor atenția de la lucrurile pe care le fac, astfel că, uneori, norocul le scapă printre degete. Dacă s-ar concentra mai mult la ceea ce au de făcut și la rezultatul pe care trebuie să îl obțină, totul ar merge mai bine.

Locul 9 – Taur
Taurii nu sunt oameni extrem de norocoși, însă au mereu persoane norocoase în jurul lor, astfel încât nu le lipsește niciodată nimic și nu sunt puși în situația de a se plânge că nu le ies lucrurile, pentru că beneficiază de ajutorul celor din jur.

Locul 8 – Peşti
Peștii sunt o zodie extrem de norocoasă, însă emotivitatea lor îi costă de multe ori acest noroc. Dacă ar reuși să privească lucrurile mai obiectiv în viață, nu ar mai avea senzația că sunt așa de ghinioniști.

Locul 7 – Berbec
Berbecii sunt foarte încăpățânați și nu se opresc niciodată până când nu ajung la rezultatul pe care și l-au dorit. Astfel, ei reușesc să aducă norocul de partea lor chiar și când acest lucru nu pare să fie deloc ușor de făcut.

Locul 6 – Vărsător
Vărsătorii tind să fie delăsători așa că, de multe ori își pierd norocul chiar pe mâna lor. Dacă ar fi mai atenți și mai serioși, le-ar merge mai bine în foarte multe situații.

Locul 5 – Capricorn
Capricornii nu sunt oameni leneși, așa că nu stau întinși în pat și speră ca într-o zi lucrurile să devină mai bune. Muncesc pentru lucrurile pe care și le doresc iar universul îi răsplătește cu un gram de noroc atunci când au nevoie de el.

Locul 4 – Scorpion
Chiar dacă nu sunt extrem de norocoși, atunci când scorpionii își doresc ceva foarte mult, cu siguranță o să primească, inclusiv pentru că sunt ei foarte cuceritori!

Locul 3 – Săgetător
Săgetătorii sunt foarte aventurieri, iar faptul că toate lucrurile par să li se întâmple ca prin minune îi ajută șă își ducă toate experiențele la următorul nivel.

Locul 2 – Gemeni
Chiar dacă gemenii sunt extrem de bipolari și de schimbători, norocul pare să se țină mereu scai de ei. Nu este nevoie să se chinuie prea mult, iar tot ceea ce își doresc să se întâmplă, se întâmplă ca prin minune.

Locul 1 – Leu
Leii adoră să fie venerați și să se afle în centrul atenției, iar acest lucru îi obișnuiește cu a primi mereu tot ceea ce își doresc. Astfel, par să primească mereu absolut orice își doresc. Prin atitudinea lor, leii reușesc să atragă norocul de partea lor și să iasă cu ușurință din orice situație complicată.

Ridică-ți sânii lăsați în doar o săptămână!
Articolul anterior
Exfoliante naturale pentru corp
Articolul următor
Alte articole interesante