Un oraş din România, în topul celor mai frumos împodobite destinaţii din Europa!

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, marile oraşe ale lumii sunt împodobite cu decoraţiuni şi luminiţe. Portalul de ştiri msn.com a realizat topul celor mai frumos împodobite capitale din Europa, iar printre Paris, Berlin şi Budapesta se află şi Bucureştiul, care ocupă locul trei în top.

separator

luminite-craciun-octav-ganeaParis, Franţa

Există un singur loc în capitala franceză unde pot fi văzute cele mai frumoase jocuri de lumini şi acela este Champs-Elysées. Cea mai faimoasă stradă comercială din Paris este împodobită de la Arcul de Triumf până la Place de la Concorde.

aak36z6-imgBerlin, Germania

Atmosfera de sărbătoare din Berlin este perfectă pentru a petrece perioada premergătoare Crăciunului, colindând pieţele sale extrem de atrăgătoare. Nu rataţi nici instalaţiile de la Palatul Charlottenburg, decorul regal şi magazinele din apropiere.

aak3elp-imgBucureşti, România

Piaţa Universităţii din Bucureşti devine un paradis în perioada sărbătorilor de Crăciun. Bucureştiul a fost decorat cu luminiţe pe un traseu de 29 de kilometri.

646x404Budapesta, Ungaria

De Crăciun, în Budapesta totul este sclipitor, chiar şi tramvaiele care circulă prin faţa clădirilor importante din oraş, cum ar fi luminatul Palat al Parlamentului.

aak3els-imgCopenhaga, Danemarca

Crăciunul în Copenhaga nu are nicio legătură cu modelul clasic, cu ghirlande şi globuri decorative. Dacă ajungeţi în această vacanţă în capitala Danemarcei, nu rataţi luminile splendide din Grădinile Tivoli.

aak3jqv-imgCracovia, Polonia

Într-o continuă armosferă de sărbătoare şi cu şanse mari de a vedea zăpadă, Cracovia este unul dintre cele mai potrivite locuri din Europa pentru a petrece Crăciunul. Piaţa Centrală a oraşului arată incredibil după lăsarea întunericului.

aak3jqw-imgEdinburgh, Scoţia

Fie că te gândeşti la festivalurile de iarnă sau la târgurile de Crăciun, Edinburgh oferă tot ce îţi poţi dori pentru a petrece momente de poveste în perioada Crăciunului. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu festivităţile dedicate noului an în capitala scoţiană, cu impresionantele focuri de artificii, parade tematice şi petreceri stradale.

aak3mah-imgHelsinki, Finlanda

Primul strat gros de zăpadă se depune, de obicei, la Helsinki. Aşa că dacă eşti una dintre persoanele care consideră că nu există Crăciun fără zăpadă, ar trebui să iei în calcul o vizită în Finlanda. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a simţi atmosfera festivă este Aleksanterinkatu, strada principală a oraşului, care este generos împodobită cu instalaţii de Crăciun.

aak3hvl-imgLondra, Anglia

Dacă ai nevoie de o recomandare cu privire la locul în care poţi vedea luminile de Crăciun din Londra, aceasta este Oxford Street. Fă şi un mic ocol pe Carnaby, principala stradă comercială însufleţită de numărul crescut de vizitatori.

aak3c8y-imgMadrid, Spania

Piaţa Mare din Madrid, cu sclipirea luminilor de Crăciun, este un loc minunat pentru a regăsi atmosfera de sărbătoare, fără a fi nevoit să-ţi faci prea multe griji cu privire la temperaturile sub zero grade sau zăpadă.

aak3hx0-img

sursa

Soția lui Mihai Ghimpu vorbește despre divorțul lui Dorin Chirtoacă cu Anișoara Loghin!
Articolul anterior
Eugen Natan Doibani l-a numit „gunoi” pe vloggerul Ilie Bivol!
Articolul următor
Alte articole interesante