Vedete fără machiaj – visul paparazzilor!

Una din cele mai importante reguli în showbizz este: ”Machiajul le face pe vedete”. Deși de multe ori încearcă să păcălească fanii și jurnaliștii prin intermediul straturile de machiaj care le acoperă imperfecțiunile pielii, acestea nu pot scăpa de blitzurile paparazzilor. Kate Moss, Charlize Theron sau Monica Anghel, sunt doar câteva din dovezile vii care demonstrează că puțin machiaj aplicat de o mână profesionistă, poate schimba total un chip. Iată câteva vedete care apelează des la trusa cosmetică.

separator

1. Jessica Simpson

„Îmi place să mă machiez”, spune starul. „Întotdeauna am susținut că dacă n-aș fi fost cântăreață, mi-ar fi plăcut să fiu make-up artist.”

2. Lady Gaga

„Cred că sunt pe cale să schimb ceea ce oamenii consideră sexy”, a spus cântăreața despre look-ul său extravagant.

3. Katie Holmes

Chiar dacă este naturală sau strălucitoare, fosta soție a lui Tom Cruise este de părere că cel mai important lucru este: „să nu simți că ai fața încărcată cu prea mult machiaj”.

4. Gwyneth Paltrow

„Frumusețea pentru mine, este să te simți confortabil în propria-ți piele”, susține actrița.

5. Andreea Bănică

Deși are trăsături senzaționale, ochi superbi și siluetă perfectă, când este nemachiată, pe chipul acestea es la iveală semne ce trădează stările de oboseală.

6. Andreea Raicu

“Machiajul și coafura sunt la fel de importante ca și hainele pe care le porți. Un machiaj stângaci sau greșit, ori o linie a părului care nu te avantajează, pot distruge o ținută armonioasă”, a declarat Andreea.

7. Delia Matache

“Eu la 20 de ani mă machiam mai tare ca acum, aveam senzația că nu pot să ies din casă nemachiată, iar acum încerc să pun cât mai puțin machiaj”, a spus Delia.

8. Elena Băsescu

Mezina preşedintelui României a început în ultima perioadă să depindă tot mai mult de estetician. Rezultatele, însă, nu sunt chiar cele mai bune, deoarece tratamentele permanente au început să-şi pună amprenta pe aspectul pielii al Elenei.

9. Loredana Groza

Nopțile pierdute la concerte se fac vizibile pe chipul Loredanei Groza. Însă, fondul de ten, anticearcănul și pudra, acoperă fiecare imperfecțiune.

10. Monica Anghel

Este una din cele mai bune voci din România, însă din cauza programului atât de încărcat vedeta nu mai arată așa bine ca înainte.

Text: Iulia Arnaut

Îngrijeşte-ţi corect hainele din mătase şi satin!
Articolul anterior
Ana-Felicia Scutelnicu – premiul întâi la Festivalul Internațional de Film de la Roma
Articolul următor
Alte articole interesante