Vizitează 6 cele mai frumoase capitale din Europa la un super-preț!

Întotdeauna ai visat să călătorești în cât mai multe țări ale lumii? Să descoperi cultura, arhitectura și istoria celor mai renumite orașe?Perfect-Tur îți propune să faci o escapadă prin 6 capitale ale Europei la un super-preț.

separator
1440671221_08479700 (1)

Agenția de turism organizează, în fiecare an, în luna octombrie, un tur excursional cu autocarul. Așa că, timp de 10 zile, de pe 23 octombrie până pe 1 noiembrie, ai posibilitatea să vizitezi cele mai frumoase orașe din centrul și vestul Europei.

În fiecare capitală, vei avea un ghid local care îți va povesti despre locurile istorice.

Îți prezentăm turul online, pentru a-ți da seama ce vei putea admira de-a lungul excursiei!

Budapesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Principalele simboluri ale orașului, pe care vei avea posibilitatea să le vezi, sunt: Piața Eroilor, Castelul Huniarzilor, clădirea Parlamentului Ungar, teritoriul orașului Buda, Palatul Regal, Bastionul Pescarilor ce privesc spre apele albastre ale Dunării și Dealul Gellert.

12033330_853072768144972_1551017911_n

Viena. Vei vizita atracțiile istorice din capitala Austriei: Parlamentul, Primăria, Opera din Viena, Palatul Hofburg – fosta reședință a împăraților de Habsburg, Muzeul de Istorie,  Piața Maria Tereza, Catedrala Sf. Ștefan,  celebra Casă Hundertwasser cartierul ONU, parcul Prater.

12033658_853073051478277_1023363358_n

Praga. Vei avea ocazia să admiri Catedrala Sf. Vita, Piața Wenceslas, Turnul de pulbere, Piața orașului vechi, Biserica Sf. Nicolae, Podul Carol, Piața Primăriei, Ceasul Astronomic cu sfinți, care este situat pe zidul sudic al Primăriei.

12029131_853072718144977_680219949_n

Olanda. Turul va începe cu o vizită la morile de vânt în satul Zaanse Schans. Acest sătuc  ne va duce în Olanda secolului al XVII-lea. Cinci mori vechi înfrumusețează malurile râului Zaanse, cu ajutorul cărora băștinașii bat untul, prelucrează plăcile de cherestea și produc celebrul muștar zaanse. Morile de vânt repezintă viața în Olanda. Tot acolo, vei vedea în micile căsuțe, de culoare verde, producătorii autohtoni ai faimosului cașcaval olandez. La fabrica renumiților papuci olandezi din lemn – „clogs”.

În Amsterdam vei avea ocazia să admiri clădiri vechi, străzi pietruite, nenumăratele canale, diguri, care se află la 3 metri sub nivelul mării, cu o mulțime de parcuri și piețe de flori.Vei vedea Piața Dam și Palatul Regal, celebrul muzeu de stat Rijksmuseum și Casa Rembrandt, cartierul evreiesc și fabrica de diamante, moștenitoarea vechilor tradiții de prelucrare a bijuteriilor.

12020339_853072634811652_407166495_o

Vei face cunoștință cu renumitul Bruxelles, orașul construit în formă de inimă, pe șapte coline. Vei vedea sediul Parlamentului European și al Comisiei Europene, Palatul Justiției, care este considerată cea mai spectaculoasă clădire din Europa, Basilica Sacre Coeur și  Manneken Pis, statuia de bronz care reprezintă simbolul orașului.

12033250_853072948144954_945869236_n

Parisul-orașul îndrăgostiților. Te așteaptă Catedrala Notre Dame și Palatul de Justiție, Cartierul Latin: Universitatea Sorbonna, Grădina Luxemburg, Podul Alexandru al III-lea, Place de la Concorde. Vei admira Arcul de Triumf și maiestuosul Turn Eiffel.

Prețuri:

Maturi- 495€

Copii până la 12 ani- 450€

Achitare adițională pentru cameră-115€

Achitare adițională pentru extra loc în autocar- 100€

Prețul include:

•        Transport și transferuri;

•        Cazare 6 nopți în hoteluri de categorie 3*;

•        Ghid excursional pe durata turului;

•        Alimentare conform programului (mic dejun);

•        tururi panoramice: Budapesta, Viena, Praga, Amsterdam, Bruxelles, Paris;

•        excursie Satul olandez – Zaanse Schans;

•        Asigurare medicală.

perfect turPerfect Tur bd. Ștefan cel Mare 182, of. 202
MD2004, Chișinău, MoldovaTel: 022 850 750
GSM: 079 406295
info@perfect-tur.md
www.perfect-tur.md

3 zodii care au parte de surprize plăcute în primele luni ale anului

Pentru unele zodii, începutul anului 2023 va fi unul intens, plin de provocări și surprize. Potrivit previziunilor astrologice, trei zodii vor fi în centrul atenției.

Berbec

Potrivit previziunilor astrologice, nativii Berbec vor avea parte de un început de an remarcabil. Aceștia se pot aștepta la suprize frumoase în sectorul profesional. Au muncit din greu și vor beneficia de șansele mult așteptate de a progresa în carieră. Poate fi vorba de o promovare neașteptată, de un proiect care să îi ajute să își valorifice abilitățile, șansa de a începe o afacere proprie la care visau de multă vreme. Nu este exclus să primească o propunere interesantă legată de schimbarea domeniului de lucru. Berbecii se pot aștepta la surprize și în viața amoroasă. Șansa va fi de partea lor și își pot întâlni jumătatea în primele luni ale anului sau pot primi o cerere în căsătorie.

Fecioară

Aspectele astrologice vor anima sectorul iubirii în prima partea a anului, iar nativii Fecioară se pot aștepta la surprize frumoase pe plan amoros, precum și la o serie de decizii majore. Astrele îi încurajează să se bucure la maxim de această perioadă și să se lase în voia pasiunii. Cei care se află în relații de cuplu de lungă durată pot avea parte de momente magice alături de persoana iubită. Se pot aștepta la o vacanță romantică supriză, o cerere în căsătorie, propunerea de a deveni părinți sau de a se muta împreună. Nici cei singuri nu se vor plictisi în primele luni ale anului. Au toate șansele să înceapă noi povești de iubire sau să își întâlnească sufletul pereche.

Scorpion

Zodia Scorpion va începe anul 2023 sub semnul schimbării. Nativii ar trebui să aibă în vedere că tot ceea ce se întâmplă acum va avea consecințe pe termen lung. Se pot confrunta cu răsturnări de situație, care să le dea planurile peste cap. Pe de altă parte, astrele le-au rezervat multe surprize frumoase nativilor în primele luni ale noului an, mai ales în viața amoroasă, unde se vor bucura de mai multă dragoste, pasiune și romantism. Și din punct de vedere profesional va fi o perioadă fructuoasă. Planurile lor de avansare în carieră s-ar putea concretiza mai repede decât s-au așteptat. Este important să nu lase garda jos chiar dacă sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară activitatea lor și să se concentreze pe îndeplinierea obiectivelor profesionale.

sursa: unica.ro

6 seriale coreene pe care nu trebuie să le ratezi

În ultimii ani, serialele coreene au devenit tot mai populare. Cultura pop coreeană a luat amploare și a devenit un adevărat fenomen. Venim noi cu o selecție a celor mai bune seriale coreene pe care îți recomandăm să le vizionezi în perioada următoare!

Crash Landing on You – Sa-rang-eui bul-sa-chak

Yoon Se-ri este o antreprenoare de succes din Coreea de Sud, care în timpul unui zbor cu parapanta aterizează de urgență în Coreea de Nord, în zona demilitarizată. Acolo întâlnește un ofițer de poliție nord-coreean care o ajută să se ascundă și cei doi încep o poveste de dragoste secretă

Love Alarm – Joahamyeon Ullineun

„Love Alarm” este o mini-serie de 8 episoade în stilul Black Mirror, care prezintă o lume în care tehnologia te ajută să-ți găsești persoana iubită, cu ajutorul unei aplicații care te alertează dacă o persoană aflată în apropierea ta te place. Kim Jojo este o tânără care își găsește prima dragoste cu ajutorul acestei aplicații. Serialul este produs și difuzat de Netflix.

Itaewon Class / Itaewon Keullasseu

Un serial despre răzbunare. Park Sae-ro-yi este exmatriculat de la școală, după ce îl agresează pe bătăușul școlii, Jang Geun Won, și refuză să-i ceară iertare. În plus, tatăl său, care lucrează pentru compania părintelui bătăușului, este concediat, iar la sucrt timp moare într-un accident provocat de Jang Geun Won. Park Sae-ro-yi îl atacă pe tatăl colegului său și ajunge în închisoare, dar după ce este eliberat, jură să se răzbune și să distrugă compania omului de afaceri. 

Hospital Playlist / Seulgiroun Euisasaenghal

Serialul prezintă povestea a cinci medici de la spitalul Yulje Medical Center, care sunt prieteni de când au intrat împreună la facultatea de medicină, în 1999. Serialul lansat în 2020 și a fost confirmat pentru al doilea sezon. 

Goblin – The Lonely and Great God

Goblin trăiește de 800 de ani, în urma blestemului lui Dumnezeu, mortalitatea sa, pe care o disprețuiește cel mai mult, nu poate fi înlăturată decât cu o singură forță: mireasa lui umană. Imediat cum blestemul este eliminat, Goblin se transformă într-un praf.

Străinul – Stranger/Bimilui Soop

Este inclus pe lista celor mai bune seriale coreene TV de către publicația New York Times, deoarece a avut un succes răsunător. Vei putea urmări povestea unui procuror și a unui detectiv care lucrează împreună cu scopul de descoperi corupția dintr-un caz de crimă în serie. Un serial captivant și extrem de interesant.

Zodii care au toate șansele să se îmbogățească în 2022

Dorința de a obține succes o au toate semnele zodiacale, însă astrele s-au aranjat în așa fel încât numai trei nativi să se bucure de un real triumf în ceea ce privește partea financiară. Asta nu înseamnă că ceilalți nativi nu vor avea noroc cu banii, pentru că, știți voi – stelele au grijă de tot și de toate. Cine sunt norocoșii zodiacului în anul care vine, conform tabu.ro.

VĂRSĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor cunoaște succesul din punct de vedere financiar în anul 2022. Capacitatea sa de a se reinventa îi stimulează pe cei din jur, toată lumea poate vedea cât de multă schimbare devine cheia succesului. Anul viitor, nativul în Vărsător și-ar putea schimba mediul profesional, sau i se va oferi oportunitatea. Datorită pragmatismului, flexibilității și receptivității sale, nimeni nu poate concura cu Vărsătorul și are frâu liber pentru a-și rotunji veniturile. Mai multe surse de venit și un număr mare de oportunități îi permit să beneficieze de o situație confortabilă. Abilitățile sale super-interpersonale vor fi cheia îmbogățirii sale, iar planetele îl vor ajută!

PEȘTI: Indecizia Peștilor este urmată de o hotărâre nebănuită, capabilă să îi propulseze în vârf, cine ar fi crezut? În sfârșit, Peștii își concentrează toată puterea – cu calm – și economisesc energie! Totul începe să se miște, acesta este cel mai important lucru înainte să vrea să țintească sus și să-și facă planuri mărețe. De la 1 ianuarie până la 10 mai, planeta sa preferată Jupiter oferă o gamă largă de posibilități de a-și dezvolta cariera. Când Peștii și Taurul se întâlnesc, cele mai nebunești planuri sunt probabil să devină realitate. Întâlnirea are loc în jurul datei de 12 aprilie printr-o alianță frumoasă între Mercur și Venus: pe partea profesională, inițiativele sale sunt susținute de oameni importanți și competenți.

FECIOARĂ: Pentru Fecioară, anul 2022 este de bun augur. Venus aduce noroc în ceea ce privește finanțele de la 1 ianuarie până la 6 martie. Fecioara este prudentă și nu își face prea multe griji pentru finanțele ei în 2022, începând anul sub cele mai bune auspicii. Stelele par să fie de partea sa, așa că nu trebuie să-și numeri banii prea atent. Ar trebui să existe oportunități mari în cariera sa, dar să păstreze seriozitatea tot timpul și nu se lase păcălită. Va fi însă criticată pentru intransigența sa, care va da roade. Fecioara se impune ignorând privirile și judecățile celorlalți.

Două moldovence, respinse la MasterChef! “Nu vă e rușine… ne arătați niște prostii.”
Articolul anterior
Ţii dietă? Iată ce alimente ţin de saţietate
Articolul următor