”Voia să moară și se droga și bea mai mult decât oricine”! Top vedete care și-au terorizat foștii angajați!

Depresia, fițele de vedetă, caracterul insuportabil le-au plasat pe unele vedete în topul celor mai nesuferite personalități. Creat desigur de angajații care îi deserveau zi de zi.

separator

Vezi ce vedete și-au făcut nume prost în rândul angajaților.

Julia Roberts

Printre angajații săi, actrița avea reputația că nu se spală. „Este o hippioată adevarată. Trec zile bune până face și ea un duș. E ecologistă, îi place să facă economie la apă. În plus, îi place să miroasă a uleiuri naturale, cu care se dă pe corp. Pe soțul ei nu îl deranjează, pentru că și el e la fel. Nu au nimic de-a face cu  grandoarea de la Hollywood”, a spus un fost angajat al vedetei.

Julia Roberts

Lindsay Lohan

A fi bodyguardul lui Lindsay Lohan este un chin, lucru confirmat de Lee Weaver. „Era un coșmar. În fiecare noapte mă rugam să nu se sinucidă pe tura mea. Voia să moară și se droga și bea mai mult decât oricine”.

În plus, Lindsay niciodată nu făcea curat și „putea să transforme o cameră de hotel într-o cocină”.

Lindsay Lohan

Miley Cyrus

Foștii angajați ai vedetei nu puteau face față ritmului nebun al lui Miley. Potrivit acestora, interpreta era mereu pusă pe distracție și pe făcut scandal. „Îi plăce să petreacă în limuzine, cu muzica la maxim și să își facă selfie-uri provocatoare. Pe multe dintre ele n-ar avea curaj să le arate cuiva. Apare în tot felul de ipostaze sexy cu prietenele sale”, a spus un fost bodyguard.

Miley Cyrus

Johnny Depp

Potrivit unor foști angajați, acesta este obsedat de sisteme de securitate. În casa în care trăia cu fosta sa soție avea zeci de camere de supraveghere.

„Cheltuia o grămadă de bani pe astfel de lucruri, iar casa era plină de camere de supraveghere. Depp nu vrea să pară genul de vedeta tipic hollywoodiana. Nu face niciodată cumpărături de pe buleverdele unde se găsesc magazinele marilor branduri și își pune bodyguarzii să îi cumpere hainele și să i le aducă acasă”, a spus sursa citată.

Johnny Depp

Sursa: perfecte.ro

Prima Doamnă este foarte activă pe site-ul oficial al Preşedinţiei! Are chiar și o rubrică proprie!
Articolul anterior
Prima regulă a reuşitei: notează totul în agendă!
Articolul următor
Alte articole interesante