10 semne că o să formați un cuplu perfect

Compatibilitatea în cuplu este un aspect deloc neglijat: experiența de viață arată că acesta se creează în timp, iar un cuplu despre care crezi că este perfect nu s-a format așa, pur și simplu, ci a muncit pentru a perfecționa ce are, dar cel mai important, a simțit că poate să devină un întreg. Totuși, când vine vorba de sentimente, intuiția îți poate fi de folos. Iată 10 semne care îți arată că o să formați un cuplu perfect.

separator

1. Nu îți permite să te simți nesigură

O persoană cu care poți formă un cuplu stabil este aceea care te face să te simți sigură pe ține din prima clipă. Este bărbatul căruia poți să i te arăți nemachiată, de față cu care este în regulă să îți schimbi șosestele, să vorbeșți despre copilărie sau despre orice alte lucruri.

2. Vă displac aceleași lucruri

Se spune că persoanele care detestă aceleași lucruri sunt acelea care stau împreună pentru mai mult timp. Dacă iubiți aceleași lucruri, înseamnă că aveți interese comune și convingeri asemănătoare. Și cine nu-și dorește să fie cu o persoană care îi seamănă și o înțelege?

3. Nu te pune în situația de a te compromite

Cu unele persoane este dificil de avut o relație. Dacă astăzi este nemulțumit de felul în care te îmbraci sau arăți, iar mâine îți impune să va vedeți la un local pe care tu nu îl agreezi, probabil că ar trebui să îți revizuiești gândurile și intențiile.

4. Nu te iubește condiționat

Dragostea adevărată te face să te simți împlinită. Nu vei putea formă cuplul ideal decât cu o persoană care te iubește necondiționat, care nu îți spune că te iubește în ciuda defectelor tale. Așa cum spunea și Liviu Rebreanu: „ Omul îndrăgostit nu zice: te iubesc pentru că eșți oacheșă; nici: te iubesc pentru că eșți bună. Omul îndrăgostit zice: te iubesc cu toate că eșți oacheșă, cu toate că ești bună, și te-aș iubi chiar dacă ai fi blondă sau dacă ai fi rea.”. Bărbatul cu care ar trebui să vrei să ai o relație este acela care nu se fixează pe defectele tale, ci te iubește în ciuda lor.

5. Te face să te deschizi

Orice om are pasiuni ascunse, talente nedescoperite, temeri pe se ferește să le spună. La fel ai și tu. Dar, dacă simți că el te face să le accepți și să poți vorbi despre el, atunci ai încă un semn că o să formăți cuplul perfect.

6. Nu te simți folosită

Cuplul perfect se formează având la baza iubire, nu avantaje și promisiuni. Când simți o un bărbat este într-o relație cu ține doar pentru a profită de potențialul tău (de imagine, financiar, intelectual etc.), e timpul să spui stop.

7. Vă contraziceți, nu va certăți

Cuplul perfect înseamnă și armonie. Certurile sunt un lucru uman, obișnuit. Este imposibil să eviți conflictele interpersonale. Cu toate acestea, trebuie să șțiți să faceți diferența dintre a va expune punctul de vedere cu argumente și a va certă fără niciun sens. Oricât de mici ar părea pe moment, certurile nu fac decât să roadă fericirea unei relații până nu mai rămâne decât obișnuința.

8. Te face să fii sinceră

Perfecțiunea în relațîi nu se obține decât prin comunicare. Un bărbat cu care poți formă un astfel de cuplu este acela cu care poți fi sinceră chiar și în cele mai dificile momente, chiar și atunci când ai ceva de reproșat. Este bărbatul care nu doar ascultă, dar îți arată că este mereu interesat de ceea ce ai de spus.

9. Nu te face să-ți fie rușine

Sunt persoane cu care îți este rușine să fii văzută, dar iubitul tău nu ar trebui să fie niciodată una din ele. În primul rând pentru că o relație care ajunge să fie serioasă este aceea în care investeșți timp și care înseamnă petrecerea acestui timp împreună.  Ei bine, băiatul cu care vei avea o relație perfectă este cel cu care vrei să te afișezi peste tot, oricând, de față cu oricine.

10. Te susține

Dacă te poți simți conforabil cu a-ți împărtăși temerile și pasiunile, bărbatul cu care o să formezi un cuplu perfect este acela care te ascultă și te susține. Nu doar că este acolo când vrei să îi povestești, dar se înflăcărează la auzul subiectelor propuse de tine și caută împreună cu ține soluții, informații.

sursa

Vezi programul evenimentelor dedicate Sărbătorii naționale ,,Limba Noastră”!
Articolul anterior
Festivalul ”Noaptea Filmelor Sub Stele” te așteaptă la cea de-a V-a ediție! Vezi lista filmelor bune pe care le vei putea viziona
Articolul următor
Alte articole interesante