Acțiunile bărbaților care au găsit, femeia perfectă

În timp ce fiecare femeie are o părere diferită despre ce înseamnă „un bărbat ideal”. Iată care sunt câteva dintre cele mai importante semne care demonstrează că iubitul tău este absolut partenerul ideal pentru tine.

separator

 • Te apreciează pentru ceea ce eşti – eşti unică şi absolut minunată în felul tău. Te acceptă şi te iubeşte exact aşa cum eşti şi nu vrea să schimbe nimic la tine.
 • Îşi șine toate promisiunile – poate să fie extrem de enervant atunci când un bărbat insistă că va face ceva, dar nu ajunge niciodată să o facă. Un gentleman adevărat nu îşi retrage cuvintele, ci îşi păstrează promisiunile. Poţi să stai liniştită că îşi va păstra promisiunile atunci când le face.
 • Te susţine – chiar dacă nu este neapărat de acord cu decizia ta, îţi susţine alegerile pe care le faci. Este acolo pentru tine şi când ai succes şi când ai eşecuri, la bine şi la rău, când este ceva amuzant sau trist.
 • Îţi acordă spaţiu – psihologii susţin că fiecare are nevoie de intimitate în relaţie, ceea ce este mult mai important decât relaţiile intime. Iubitul perfect îţi acordă destul timp pentru tine însăţi şi nu încearcă să îţi invadeze intimitatea şi nu îşi doreşte ca femeia de lângă el să îşi piardă identitatea.
 • Nu este gelos sau nesigur – oare te-ai uitat la altcineva? Cine este tipul acela care i-a trimis un mesaj în mijlocul nopţii? Oare ce face singură, într-o seară de sâmbătă? Nu, un bărbat adevărat nu îşi pierde timpul punând astfel de întrebări prosteşti. Are încredere în tine şi, cu siguranţă, ai şi tu încredere în el.
 • Se înţelege cu familia ta – nu trebuie să îl iei cu binişorul atunci când vine vorba despre familia ta. Tipul perfect se poartă foarte frumos în faţa părinţilor tăi în încearcă să se apropie de fraţii şi surorile tale. Este un vis devenit realitate atunci când acesta se simte confortabil în sânul familiei.
 • Este foarte interesant – viaţa este prea scurtă pentru a face pauze foarte mari în conversaţie. Fie că este vorba despre interesele sau pasiunile lui, acesta este distractiv şi îţi face mare plăcere să stai în preajma lui. Îţi va face cunoştinţă cu o parte a vieţii lui pe care nu o cunoşteai până acum.
 • Te face să te simţi frumoasă – nu trebuie să arăţi ca Angelina Jolie sau că Scarlet Johansson ca să te simţi frumoasă. Atunci când eşti în preajma lui, te simţi cea mai atractivă femeie din lume. Te tratează ca pe o prinţesă!
 • Este pregătit să încerce lucruri noi – bărbatul perfect încearcă să vină cu tine la cursurile acelea de dans, chiar dacă se teme că nu se va descurca şi nici nu se plânge; în schimb, acesta va încerca să ia parte la toate activităţile care ţie îţi plac.
 • Își exprimă dragostea de fiecare dată când are nevoie – atunci când vine vorba să te dea pe spate, este extrem de priceput. Acesta are un stil de a face asta care ţi se potriveşte mănuşa, fie că este vorba despre o cină, să te surprindă la aeroport sau un simplu „te iubesc”.
 • Face tot posibilul să nu te facă să plângi – fericirea ta este foarte importantă pentru el. În cele mai triste momente încearcă să fie amuzant, atrăgător, caraghios, său absolut orice te va face să zâmbeşti.
 • Vrea să îţi facă cunoştinţă cu toţi cunoscuții lui – dacă te ascunde în mod intenţionat de prietenii lui şi rămâne “singur” pe reţelele de socializare, înseamnă că este un semn rău. Un bărbat îndrăgostit îşi doreşte ca tu să faci parte din viaţa lui socială şi să te arate prietenilor lui, pentru că se mândreşte cu tine.

Sursa

Alocații majorate cu 20 la sută pentru mai multe categorii de cetățeni
Articolul anterior
Cum arată femeile de 50 de ani în colțuri diferite ale lumii?
Articolul următor
Alte articole interesante