Alex Bivol: „Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei este femeie!”

 „Feel the best Muzic” cu Radio Zum, aşa începe fiecare dimineaţă a interpretului, regizorului şi directorului de programe, Alex Bivol. Îi place să fie înconjurat de fete, dar ştie şi cum să pună barieră între muncă şi romanele amoroase. Dj-iţele din preajma lui sunt atât o tentaţie „periculoasă”, cât şi acele fiinţe grijulii care îl fac să se simtă cocoşul din coteţ. În exclusivitate, pentru unica.md, vezi când acesta se pregăteşte să probeze costumul de mire şi care este marea lui iubire.

separator

De ce femeile şi nu bărbaţii?…

… pentru formele lor care sunt mmm… Pentru că ele ştiu când şi cum să se impună asftfel încât noi să adorăm asta… Pentru că ele chiar şi capricioase „sunt bune de tot” şi asta ne pune pe jar… Pentru fineţea, gingăşia şi unicacitatea lor… Pentru, pentru… aş putea spune la nesfârşit…  nu am idealuri feminine: „ÎMI PLAC FEMEILE, dar nu sunt afemeiat”!

Ce rol joacă femeile în viaţa ta?

Unul important!!! Ţinând cont că am crescut doar cu mama, iar bunica mi-a fost omul de suflet în copilăriei. Dintre rude, cu partea feminină a familiei, mă înţeleg cel mai bine şi plus la aceasta, culmea e că unul dintre cei mai buni prieteni ai mei este şi el femeie.

Petrecându-ţi majoritatea timpului la radio, nu ţi s-a întâmplat niciodată să te îndrăgosteşti de vreo Dj-iţă?

La capitolul dragoste, Alex Bivol este foarte alintat şi se îndrăgosteşte greu. Iar dacă se şi întâmplă, ştie foarte bine cum să o facă fericită pe acea „unică” din viaţa lui.  În Dj-iţe încă nu s-a îndrăgostit, însă, nu poate spune că nu le place! Şi până la urmă mai are şi o regulă de aur la acest capitol: „la locul de muncă nu e timp de romane, pentru că nu duce la nimic bun.„

De multe ori printre invitaţii tăi se numără fete cochete şi frumoase, cum e să fii înconjurat mereu de femei?

În linii generale ele sunt peste tot: în stradă, în cluburi… oriunde. Iar dacă te iei de fiecare, e mare riscul, dar nici nu e sănătoasă treaba! E ok, le admir, îmi „delectez” privirea şi restul de la caz la caz. Nu pot spune că sunt indiferent… ehhh… sunt şi eu om viu!

Radio “Zum” are vreo legătură cu „zumul” din viaţa ta ?

La capitolul zumzăit ne potrivim de minune şi eu şi Zum, pentru că la ambii câteodată ne mai place să o luăm razna. Eu şi Zum încercăm să facem cât mai multă zarvă şi să fim cât se poate de neordinari, chiar şi în promoţii, premii etc. Aşa că ne-am găsit şi ne potrivim de minune, apropo urmează multe chestii interesante, trăsnite care le găsiţi doar în familia Zum!

Dacă ar trebui să alegi între dragoste şi Radio Zum, pentru care ai da totul?

Depinde ce ar însemna acel TOT. Sunt un om destul de calculat, radio îmi place mult, dar şi acel fior numit “dragoste” nu îmi displace deloc. Însă picioarele oricum sunt pe pământ şi capul e la locul lui, fac multe năzbâtii din dragoste, dar şi pentru radio fac la fel de multe sacrificii. La moment, ritmul meu de viaţă e foarte cool pentru că aşa e şi formatul radio ZUM… funny, mult divertisment şi the best music.  Iar dacă e să aleg între a dormi şi a face lucruri trăsnite,  a doua variantă e mai aproape de mine.

E greu sau uşor să lucrezi cu femeile?

E greu, dar şi uşor în acelaşi timp. Cei care muncesc în astfel de condiţii ştiu că e nevoie de multe şiretlicuri, răbdare, înţelegere şi sacrificii. Dar este şi partea pozitivă a lucrurilor, că ele sunt foarte grijulii şi te fac să te simţi cocoşul din coteţ!

Eşti adeptul frumuseţii naturale sau ai accepta ca iubita ta să recurgă la bisturiu?

La bisturiu, nu… nu… nu … cu excepţia cazurilor dramatice. Dacă mi-am ales-o, e bună aşa cum e, nu prea accept soluţii siliconate, injectate, tăiate, cusute etc. Oricum nici unul din esteticieni încă nu a ajuns la performanţele mamei natură. Un sărut natural e mai dulce, un sân natural e mai cald şi şirul poate continua…

Pe la ce vârstă te vezi cu pirostriile puse?

Mi le-aş pune şi mâine, dacă găsesc pe acea unică care să-mi accepte un ritm de viaţă alert, un program arhiplin şi lipsa nopţilor de acasă. Îmi doresc o relaţie bazată pe încredere, fără scene de gelozii nefondate şi certuri inutile. Vreau pe cineva care să mă vrea aşa cum sunt, fără încercări de a mă schimba. Atunci când se va găsi acea unică, eu singur mă voi schimba… pentru că nici pe departe nu sunt ideal.

Cum îţi vezi viaţa de familie peste vreo 10 ani?

La fel ca cea de azi,  doar că mi-aş dori doi copilaşi şi o jumătate care să mă împlinească 100%.

Trimite un mesaj tuturor fanelor care te ascultă zi de zi.

Everybody feel the best music!!! Fii cu urechea pe ZUM restul găseşti acolo ….

Text: Cristina Mihalachi

 

Conferința frizerilor 2012
Articolul anterior
Descoperă secretul dulciurilor fără conservanți!
Articolul următor
Alte articole interesante