Anastasia Lazariuc: „Nepoții îmi spun pe nume, le-am interzis să-mi spună bunica.”

Este basarabeanca ce a spart  toate tiparele existente  în  topurile de frumuseţe feminină. Nimeni nu ar îndrăzni s-o întrebe câţi ani are.

separator

Despre asemenea femei se vorbeşte că sunt mai degrabă prietenele fiicelor lor, decât mame. Şi-a dorit dintotdeauna să-şi ţină copiii departe de ochii presei, dar nu întotdeauna a reuşit să-şi păstreze secretele departe de ochii  şi urechile jurnaliştilor. Anastasia Lazariuc a vorbit cu UNICA despre  faptul că  este în aşteptarea unui nou duet, despre surprizele legate de fiica Ileana  şi despre cei patru nepoţi, care-i spun  simplu  – Anastasia.

Eu sunt stabilită acolo unde mi-e bine. În Bucureşti   sunt legată de copii.

400 km pentru veacul 21 nu e o problemă. Eu vin foarte des pe acasă, doar că nu trâmbiţez despre asta. De această dată am înregistrat nişte piese în duet cu Ady. Mă căuta de vreo câţiva ani să-mi propună  piese şi abia acum ne-am făcut timp să le înregistrăm. Sunt prinsă în mai multe activităţi şi sper să ajung și pe la casa părintească.  Acolo vom face o reuniune de familie. Păcat că nu mai este mama în viaţă, în casa părinţilor stă o nepoată, mă bucur că nu a rămas casa singură.

Nu mă ascund, îmi place să comunic cu oamenii. Sunt curioasă să ştiu ce se întâmplă. Cine pe cine iubeşte.

Glumesc…nu sunt pasionată de bârfe. Îmi pare rău că presa românească merge doar pe senzaţii. Asta se vinde acolo. E problema lor. Eu îmi trăiesc viaţa decent.

Întotdeauna este cineva alături de mine.

De la o anumită vârstă  am înţeles că lucrurile sunt  relative. Dacă n-a fost să mă recăsătoresc, înseamnă că aşa a fost să fie.

Ileana de fiecare dată îmi spune: „Mamă, gata, noi am crescut, fă-ţi toate plăcerile, nu mai munci atâta, călătoreşte, simte-te bine.”

Nepoţii îmi spun Anastasia, le-am interzis să-mi spună bunica.

Nepoţica de la  Andrei, Beatrice care are 17 ani, este mai înaltă ca mine. Cea mică, Anastasia, la fel, mă ajunge din urmă. Mă bucur să fiu înconjurată de nepoţi. Înseamnă că nu am trăit degeaba.

Nu m-am aşteptat să se producă atât de repede aceste metamorfoze  în viaţa fiicei Ileana. Mi se părea foarte zbuciumată, cred că ţinea de vârsta ei. De când este mamă, s-a schimbat radical, este foarte grijulie şi feminină. Ultima dată am văzut-o când au fost la Bucureşti. I-am vizitat şi în Monte Carlo.  M-am jucat cu cei mici care sunt foarte dulci. Alex are 4 ani, Nicolas 3.

Mare dreptate a avut mama când mi-a spus că sufletul nu îmbătrâneşte.

Pe atunci eram prea mică şi nu înţelegeam multe. Dacă eşti deschis şi simţi ca un tânăr, încă mai duelezi cu timpul. Asta mă menţine aşa cum sunt.

Mă molipsesc de la cei din jur. Este foarte importantă starea interioară.  Toţi avem dezamăgiri, drame, dar trebuie să învăţăm să credem că tot ce e mai frumos, ne aşteaptă înainte.

Avem aceeaşi mărime cu Ileana.

Ne mai împrumutăm şi astăzi lucruri. Cu ani în urmă, fiica lua hainele mele, acum ea îşi permite să călătoraescă şi mai trimite lucruri, pe care îmi spune să le dau mai departe, dar eu le selectez ca să-mi rămână şi mie. Mă menţin în formă cu un regim echilibrat de viaţă şi alimentaţie.

Niciodată bucătăria nu a fost o pasiune pentru mine. Întotdeauna am gătit din necesitate. Acum dacă nu am de gătit pentru copii, mănânc mai multe crudităţi. Preferatul fel de mâncare e salata cu somon, ulei de măsline şi lămâie.

Text: Olga Chirică

Un mod de viaţă sănătos alături de “Donat Mg”
Articolul anterior
Slăbește sănătos la a 3-a lună de proiect!
Articolul următor
Alte articole interesante