Anna Lesko se menține cu jogging și fructe de mare!

Tânără și neliniștită, Anna Stepvania Lyzhchko alias Anna Lesko își poate schimba culoarea părului, dar năravul ba.

separator

La fel de înfocată ni s-a părut și la această revenire acasă. Deși are peste 30 de ani, frumoasa basarabeancă nu iese din parametri ideali. Nu se îngrașă mai mult de 50 de kg. Nu se panichează când sare cu un kg.- două peste normă. Merge la sală și se concentrează pe mâncarea sănătoasă. Din meniul ei zilnic nu lipsește carnea de vită, peștele și preferatele fructe de mare. Când nu se încadrează în orele de fitness și aerobic din cauza programului activ, face jogging, cel puțin jumătate de oră pe zi.

Se simte sexy, deși consideră că fost mai mult impusă de împrejurări să adopte această imagine scenică.

”Nu mi-am propus să fiu mai sexy decât sunt. Piesa ”Ard în flăcări” a necesitat o astfel de ipostază. Toate femeile etalează tot ce au mai frumos, ce le avantajează. Publicul cere senzualitate în scenă.”

Întrebată dacă ar recurge la bisturiu pentru a-și perfecționa carențele, interpreta le încurajează pe femeile afectate de complexe, în schimb susține că este curată în fața chirurgilor esteticieni.

”Am părere foarte bună despre operațiile plastice. Încurajez femeile care simt nevoia să facă acest pas în viaţa lor. Te simţi mai împăcată cu tine. Nu am apelat la bisturiu. Mă consider o femeie completă care nu necesită modificări. Eu am avut o intervenţie medicinală. Am suferit o operație de înlăturare a mastozei chistice. În urma acelei intervenţii am fost nevoită să apelez și la un medic estetician. Asta a fost.”

Caracterul creativ nu este unul căpătat în timp. A împrumutat de la tata predilecțiile pentru muzică. Tatăl Annei este inginer constructor de profesie, pasionat de acordeon și chitară, instrumente pe care le mânuiește bine. În schimb mama, Liubov Leskova, se trage din viță nobilă moștenind și o afacere de producere a hainelor și încălțămintei. De mult Anechka n-a apelat la serviciile mamei, preferând să colaboreze cu stiliști de peste Prut. Nu simte nevoia să se inspire de la artiștii internaționali. Alături de Andreea și Matei Corvin vrăjesc la noile ținute care vor sparge gura târgului.

Interpreta s-a manifestat sub aspect creativ în calitate de dansatoare de dansuri populare, după care au urmat dansurile sportive, pasiunea pentru pictură, design vestimentar și dedicația muzicală.

În ceea ce privește viața personală, basarabeanca cu origini ucrainene, preferă să nu-și comenteze trăirile amoroase. Nu ascunde doar povestea de dragoste ce a trăit-o timp de 8 ani alături de milionarul Irinel Columbeanu. Businessmanul a cunoscut-o încă pe vremurile când Anechka venea la București alături de părinți fiind invitată să concerteze cu trupa de dans.

Atunci s-a determinat să plece acolo unde s-ar fi simțit mai în apele sale, în România.

„Am fost lângă Irinel în momentele dificile ale vieții lui. M-a făcut fericită.  Dragostea a făcut ca relația noastră să dureze 8 ani de zile.  Nu am făcut copii pentru că nu am simțit la moment, acest pas nu se face din interes.”

La capitolul bârfe este foarte categorică. Nu citește presa de specialitate, n-o interesează nici zvonurile despre colegii ei de breaslă dar nici despre propria persoană.

Interpreţii sunt de negăsit acasă, dar i-am prins la mare!!!
Articolul anterior
Anna Lesko se menține cu jogging și fructe de mare!
Articolul următor
Alte articole interesante