Atât de diferiți și totuși împreună: 10 cupluri fericite pe care nimeni n-ar fi pariat

Dragostea nu ține cont de barierele cu care sunt obișnuiți oamenii. Vârsta, religia, statutul social, rasa, culturile diferite, nimic din toate acestea nu poate împiedica doi oameni să se iubească și să fie împreună.

separator

Iată 10 cupluri „imposibile” care și-au găsit fericirea dincolo de diferențele mari care păreau de netrecut. Nimeni n-ar fi pariat nici măcar puținț că vor rămâne împreună și totuși se iubesc și sunt nedespărțiți!

Jessica Alba și Cash Warren

Povestea lor de dragoste pare inspirată de un film romantic de la Hollywood: un tip obișnuit, pe care îl chema Cash lucra ca asistent-regizor pe platourile de filmare, făcând tot felul de mărunțișuri, de exemplu să comande pizza sau să cumpere cafea pentru echipa de filmare, genul de slujbă cu care începi pentru a-ți face relații și a avansa după câțiva ani. Nici prin cap nu-i trecea că o va cunoaște pe actrița lui favorită și că va fi soțul ei. Acum au 12 ani de când sunt împreună și au trei copii.

Hafþór Björnsson și Kelsey Henson

Ea e foarte scundă, iar el este uriaș, dar nu le pasă. Starul din „Game of Thrones” a scris pe pagina lui de Instagram: „Am deosebita plăcere să o numesc pe Kelsey Henson soția mea!”.

Hugh Jackman și Deborra-lee Furness

Deși e unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, el a ales de mult timp. Starul este cu 13 ani mai tânăr decât soția lui, lucru neobișnuit. Unele tabloide au scris că Deborra i-ar fi putut fi mamă, alteori anunță că divorțează. Dar adevărul e că ei se iubesc foarte mult și sunt foarte devotați unul altuia.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Mulți cred că miliardarii se căsătoresc doar cu modele. Dar unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Mark Zuckerberg, nu dă doi bani pe stereotipuri și s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a lui.

Liv Tyler și Dave Gardner

Frumoasa actriță este mai înaltă decât soțul ei, dar asta nu a contat niciodată pentru ei, dovadă că Liv poartă pantofi cu toc înalt și nu-i pasă că aceștia o înalță și mai mult.

Prințul Harry și Meghan Markle

Nimic nu părea să le dea vreo șansă să fie împreună: el este un membru al familiei britanice și are un statut care îi impune multe obligații, ea era o actriță americană și divorțată, pe deasupra. Și totuși, iubirea lor s-a înfiripat, apoi a prins rădăcini și s-a transformat într-o poveste romantică modernă, demolând toate șabloanele.

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher

El este un om dedicat divertismentului și adesea controverselor de tot felul, iar ea e minionă, modestă, actriță și scriitoare. Trăiau în lumi diferite și totuși, ca să fie împreună, amândoi au făcut niște schimbări. Isla, de exemplu, a renunțat la religia ei și s-a convertit la iudaism, iar Sacha a preluat acțiunile ei umanitare.

Peter Dinklage și Erica Schmidt

Un alt star din „Game of Thrones” care se remarcă prin aspectul său fizic rarisim este căsătorit de 12 ani și are un mariaj fericit. Deși nimeni nu i-ar fi dat vreo șansă lui Peter, acesta a cunoscut-o în 1995 pe Erica, o tânără regizoare, iar prietenia lor s-a transformat într-o relație sentimentală. Cei doi formează unul dintre cele mai neobișnuite cupluri. Ei au doi copii.

Vincent Cassel și Tina Kunakey

Mulți nu l-au iertat încă pe Vincent Cassel (52 de ani) pentru că a divorțat de Monica Bellucci, cu care a format, timp de patru ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea filmului. Iar Tina e criticată deseori pentru că l-a sedus pe actorul francez, deși între ei este o diferență de 31 de ani. Puțini cred în dragostea lor, dar lor nu le pasă. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson

Sam are 50 de ani, Aaron – 27. Sunt căsătoriți de șase ani și au două fiice. Multe dintre admiratoarele lui Aaron nu pot înțelege de ce el a ales o femeie de două ori mai în vârstă ca el, dar asta nu-i problema celor doi care se iubesc și sunt foarte fericiți. Recent, tânărul actor a declarat că rolul de tată este cea mai mare satisfacție din viața lui. Și și-a făcut și un tatuaj cu numele soției chiar lângă inimă. Sursa: www.eva.ro

Tratamente naturiste cu flori de liliac. Iată cum poți să le utilizezi!
Articolul anterior
Archie a împlinit 1 an! Ducii de Sussex au publicat imagini video inedite
Articolul următor
Alte articole interesante