Avea 16 ani când s-a măritat cu un miliardar de 52 de ani. Căsnicia nu a fost ușoară

În 2011, căsătoria dintre Courtney Stodden și actorul Doug Hutchison a fost cel mai discutat subiect. Courtney avea 16 ani și Doug 52 ani. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după ce au avut o relație de 6 luni doar pe internet.

separator
Doug a aflat câți ani are femeia cu care avea o relație de abia atunci când s-au văzut față în față. Era gata să rupă relația, dar mama lui Courtney și-a dat binecuvântarea.

Subiectul căsătoriei neobișnuite a fost larg dezbătut de presa locală. Courtney a profitat de faptul că toată lumea începuse să știe cine este și a început să accepte invitații la emisiuni celebre gen Good morning, America, E!News sau Vh1 Couples Therapy.Tânăra a început să posteze fotografii indecente cu ea pe rețelele sociale și a ajuns să negocieze un contract pentru un sex tape în 2015. Courtney a participat în calitate de concurent și la Big Brother și a jucat în clipul lui 50 Cents – Don’t worry bout it.

În 2013, cuplul a anunțat că va divorța motivând că vârsta e cea care îi desparte, dar la jumătatea anului 2014, cei doi s-au împăcat și au renunțat la divorț. În 2016, Courtney a anunțat că așteaptă un copil. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina la trei luni.

Pierderea copilului a fost un moment extrem de traumatizant pentru cuplu, așa că în ianuarie 2017, cei doi s-au despărțit. Divorțul a fost tărăgănat până la începutul lui 2019, când cei doi s-au despărțit și oficial.  Sursa

Gabriel Nebunu, mesaj emoționant pentru mămuca Maria!
Articolul anterior
Un copil de 3 ani a fugit de la o grădiniță din Capitală. Micuțul a ajuns singur acasă
Articolul următor
Alte articole interesante